about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شهر پیتسبورگ در ایالت پنسیلوانیای آمریکا به دنبال توسعه امنیت سایبری در سال آتی است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ به گفته کارشناسان غربی، پیتسبورگ، یکی از شهرهای ایالت پنسیلوانیا در ایالات متحده، به دنبال توسعه امنیت سایبری خود در سال آینده است.

کارشناسان اظهار داشتند که پیتسبورگ کار روی سایت بازیابی از راه دور پس از فاجعه را برای عملیات‌های شهری آغاز کرده است؛ این سیستم به عنوان یک سیستم عامل مشابه با شهریی دیگر عمل می‌کند. بدین ترتیب، اگر فردی مورد حمله باج‌افزاری قرار بگیرد، شهر می‌تواند با دخالت محدود به کار خود ادامه دهد.

جف بایر (Jeff Bair)، مدیر سیستم اطلاعات پیتسبورگ در این خصوص گفت :

«شبکه‌ها در دهه گذشته تکامل یافته‌اند، ما هر روز بیشتر با سایر آژانس‌ها، مدارس، بخش‌های شهربانی‌ها ارتباط برقرار می‌کنیم، همه سیستم‌های ما متصل هستند؛ بنابراین آمادگی ما بیش از هر زمان دیگری از اهمیت بالایی برخوردار است.»

مسئولان شهری امیدوارند که این پروژه تا پایان تابستان سال جاری به بهره‌برداری برسد؛ هزینه کل این پروژه در حدود 200 هزار دلار تخمین زده شده است.

منبع:

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.