about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

در پی هجوم کاربران، پیام‌رسان سیگنال با مشکل مواجه شد.

به گزارش کارگروه رسانه‌های اجتماعی سایبربان؛ پس‌ازآنکه واتس اپ اعلام کرد در روزهای آینده برای کاربران خود شرایط حریم خصوصی جدید اعمال خواهد کرد، کاربران بسیاری به پیام‌رسان سیگنال روی آوردند. مسئولان پیام‌رسان سیگنال دیروز اعلام کردند با مشکلات فنی روبرو شده‌اند و در حال تلاش برای بازگرداندن خدمات خود هستند.

تلگرام و سیگنال اصلی‌ترین ذی‌نفعان سیاست‌های اخیر واتس اپ هستند. تلگرام روز چهارشنبه اعلام کرد کاربران فعال این پیام‌رسان در سطح جهان از مرز 500 میلیون هم فراتر رفت.

آرونا هاردر (Aruna Harder) مدیرعامل پیام‌رسان سیگنال گفت:

ما هرروز این هفته ضمن ثبت رکوردهای جدید، سرورها و ظرفیت خود را افزایش داده‌ایم؛ اما امروز این آمار حتی از خوش‌بینانه‌ترین پیش‌بینی‌های ما نیز فراتر رفته است.

بر اساس آمار وب‌سایت Downdetector؛ در حال حاضر 1 هزار و 300 کاربر این پیام‌رسان با مشکل روبرو هستند.

منبع:

تازه ترین ها
اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.