about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تحلیلگر یک شرکت سرمایه‌گذاری هشدار داد حملات سایبری به آمریکا می‌تواند هزینه‌های اقتصادی و اجتماعی قابل‌توجهی در پی داشته باشد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ یک تحلیلگر شرکت سرمایه‌گذاری بانکی گلدمن (Goldman Sachs Group) هشدار داد که تشدید درگیری روسیه با اوکراین می‌تواند جرقه فعالیت‌های مخرب سایبری را بزند که تحمیل هزینه‌های اقتصادی و اجتماعی قابل‌توجهی را به دنبال داشته باشد.

رونی واکر (Ronnie Walker)، اقتصاددان شرکت یادشده با اشاره به مجموعه‌ای از تحقیقات در این زمینه مدعی شد، گفته می‌شود حملات سایبری سالانه حدود 1 تریلیون دلار خسارت به اقتصاد جهان وارد می‌کند و دو سوم آن در سال‌های اخیر به روسیه نسبت داده شده است.

گرچه ایالات‌متحده در حوزه امنیت سرمایه‌گذاری زیادی کرده و الزامات نظارتی سخت‌گیرانه‌ای دارد؛ اما این کشور وابستگی بالایی به فناوری دیجیتال دارد و مطالعات سعی کرده‌اند هزینه چنین حملاتی را محاسبه کنند.

مطالعه‌ای توسط بانک فدرال رزرو نیویورک به این نتیجه رسید که حمله موفقیت‌آمیز به یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های ایالات‌متحده می‌تواند 5 تا 35 درصد از پرداخته‌ای روزانه را مسدود کند. بانک لویدز نیز در تحقیقات خود محاسبه کرد که یک حمله شدید به شبکه برق شمال شرقی ایالات‌متحده می‌تواند بین 250 تا 1 تریلیون دلار خسارت اقتصادی ایجاد کند.

واکر گفت درنهایت سه دلیل برای خوش‌بین بودن در مورد توانایی ایالات‌متحده در مقابله با یک حمله سایبری وجود دارد:

  • تهدید تلافی‌جویانه ایالات‌متحده یک بازدارنده قوی است.
  • ایالات‌متحده در حال حاضر مکرراً توسط چنین حملاتی توسط سازمان‌های جنایتکار و بازیگران دولتی مورد آزمایش قرار گرفته است.
  • روسیه ممکن است به دنبال تحمیل حداکثر آسیب نباشد و به‌جای مشکلات اقتصادی، ایجاد مشکلات روانی را ترجیح دهد.

منبع:

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.