about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

پیامدهای پدافندی راهبرد نوین سایبری آمریکا

وزارت دفاع ایالات متحده در هفته اخیر، اجرای راهبرد تازه سایبری آمریکا را آغاز کرد. در این نوشتار به بررسی عواقب اجچرای این استراتژی، خواهیم پرداخت.

وزارت دفاع ایالات متحده در هفته اخیر، اجرای راهبرد تازه سایبری آمریکا را آغاز کرد. با وجود سری و طبقه‌بندی‌ بودن بسیاری از مفاد این راهبرد، قسمت عمومی انتشاریافته آن، حاشیه‌های فراوانی در پی داشته است. بخش اعظمی از دلایل این جلب توجه، دگرگونی اساسی رویکرد نظامی این کشور و حرکت نهادهای ارتشی مسئول در حوزه امنیت سایبری به‌سوی «دفاع تهاجمی»، به‌منظور تأمین امنیت ملی ایالات متحده محسوب می‌شود. این تحول، تلاشی ازسوی دولت دونالد ترامپ برای عبور از روال مرسوم در دوران باراک اوباما به‌شمار می‌رود. فراتر از مواضع سیاسی متضاد طرفین، به‌نظر می‌رسد که راهبرد نوین سایبری این کشور، برای اجرای عملیات و واکنش به حملات، آزادی عمل بیشتری به فرماندهی سایبری آمریکا می‌دهد.

این رویکرد، از دیدگاه ساختاری، به آن اندازه که برخی متخصصان مدعی هستند، طرحی جدید و انقلابی نیست. بن بوکانان، در کتاب مسئله امنیت سایبری، بارها به یادآوری مصادیق عملیات خارج از برنامه و مستقل فرماندهی سایبری و آژانس امنیت ملی آمریکا در موارد اضطراری اشاره کرده است. بی‌شک این قبیل اقدامات نیز نوعی پدافند تعرض‌آمیز به‌شمار می‌روند. به‌عنوان مثال، می‌توان به سلسله عملیات سایبری آژانس امنیت ملی آمریکا، علیه حزب کمونیست چین و ساخت و پخش بدافزار استاکس نت برای آسیب‌رسانی به زیرساخت هسته‌ای ایران اشاره کرد.

تغییرات یادشده، در سازوکار واکنش به حملات، مبین افزایش کمی و رشد کیفی حملات سایبری ویرانگر دولتی در سال‌های اخیر هستند. فعالیت‌های علمی بوکانان در دوران تحصیل و پس از آن، بر شیوه تمایز حملات مخرب از عملیات جاسوسی سایبری، تمرکز دارند. دشواری برای تشخیص اختلافات انواع حملات یادشده، در یافتن تفاوت میان عملیات آفندی و دفاع تهاجمی نیز چالش ایجاد می‌کند. درصورت اجرای کامل راهبرد نوین سایبری آمریکا، آژانس امنیت ملی و دیگر نهادهای نظامی این کشور، به تهدیدی بزرگ برای فضای سایبری جهان بدل می‌شوند.

اگر وزارت دفاع کابینه دونالد ترامپ، با حداکثر جدیت، به اجرای دقیق مفاد این راهبرد بپردازد، باید منتظر تأثیرات بالقوه و بی‌شمار این امر، در ماهیت و هنجارهای فضای مجازی باشیم. ژنرال پاول ناکاسون (Paul Nakasone)، رئیس فرماندهی سایبری ایالات متحده، در مراسم تودیع و معارفه خود مدعی شد که دشمنان واشنگتن در حوزه عملیات سایبری، هیچ هراسی از این کشور ندارند. اکنون به باور بسیاری از کارشناسان، ترکیب تحمل بالا در برابر حملات سایبری دشمنانی مانند روسیه با عملیات تهاجمی بازدارنده، ممکن است سیاستی عاقلانه و مؤثر باشد. اگرچه رویکرد جدید می‌تواند تا حد فراوانی به بازدارندگی آمریکا در برابر هجمه‌های سایبری منجر شود، اما خطرات سرسام‌آور آن، برای امنیت و صلح بین‌الملل، قابل انکار نیست.
 

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.