about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

 در یک رویداد سالانه که در آن ولادیمیر پوتین به سوالات مختلف رسانه‌ها پاسخ می‌دهد، اسنودن در یک برنامه ویدئویی از پوتین خواست تا به سوالات وی در مورد نظارت جمعی پاسخگو باشد.

اسنودن بیان کرد: " آیا روسیه اطلاعات میلیون‌ها نفر از شهروندان خود را رهگیری، ذخیره و یا تجزیه و تحلیل می‌کند؟ آیا فکر می‌کنید که به سادگی افزایش اثربخشی اطلاعات و یا بررسی اجرای قانون در این راه می‌تواند جوامع را توجیه کند؟ "

پوتین، کسی که خود قبلا به عنوان یک جاسوس برای KGB  شوروی کار می‌کرد، از اسنودن با عنوان "مامور سابقNSA"  نام برد و پاسخ او را با زبان حرفه ای بدین صورت بیان کرد: " تلاش‌های اطلاعاتی ما به شدت توسط قانون تنظیم می‌شود، پس چگونه نیروهای ویژه می‌توانند از تجهیزات خود برای رهگیری تماس‌های تلفنی و یا تعقیب کسی بصورت آنلاین استفاده کنند، و برای رهگیری یک شخص، کسب مجوز از دادگاه الزامی است "

او در ادامه افزود: " ما بنا به دستور قانون، اجازه استفاده از سیستم‌های نظارت جمعی را در کشورمان نداریم. در حالی که کشور روسیه دارای این امکان برای مبارزه علیه جنایتکاران و تروریست‌ها از طریق نظارت جمعی است، اما این کشور همانند ایالات متحده پول خود را صرف چنین کارهایی نمی‌کند. "

با توجه به آنچه که ولادیمیر پوتین درباره نبودن نظارت جمعی در کشور روسیه بیان کرد، اما اسنودن هیچ کدام از آنها را قبول ندارد. چرا که اسناد افشا شده وی درباره آمریکا و NSA،‌ خلاف چیزی را نشان می‌دهد که دولت اوباما درباره نظارت‌های جمعی خود بصورت قانونی اعلام کرده بود. /

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.