about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

پهپادهای گوگل از راه رسیدند

به گزارش وال استریت ژورنال، هدف گوگل از این کار تحویل کالاهای مورد نیاز مشتریان و شرکت های طرف قرارداد در کل آمریکا عنوان شده است. گوگل نام Wing یا بال را برای پروژه مذکور برگزیده است. این ایده از سال 2011 در گوگل مطرح شده و برای اجرای آن از یکی از اساتید دانشگاه MIT به نام نیک روی بهره گرفته شده است. پیش از این شرکت آمازون طرح مشابهی را به اجرا گذاشته بود.

یکی از سخنگویان گوگل علت اجرای این طرح ازسوی شرکت مذکور را صرفه جویی در هزینه ها، افزایش سرعت عمل و کاهش زمان تحویل محصولات اعلام کرده است.

اما با تمام این تفاسیر، ساخت چنین پهباد هایی علاوه بر مزیت های مذکور، نوعی وسیله جاسوسی نیز به حساب می آیند که احتمال نقض حریم خصوصی شهروندان توسط آنها بسیار محتمل می باشد. باید به انتظار نشست تا در آینده ای نه چندان دور شاهد گزارشاتی مبنی بر شکایت های مختلف مردمی در استفاده از اینگونه پهبادها باشیم. هر چند که گوگل وعده داده قوانین اصولی در این زمینه را ارائه خواهد کرد.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.