about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نیروی دریایی آمریکا در حال توسعه راه‌کارهایی است که امکان پنهان کردن ارتش این کشور را از دید رادارها و سامانه‌های شناسایی فراهم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دفتر تحقیقات نیروی دریایی آمریکا (U.S. Navy’s Office of Naval Research)، در حال تحقیق روی راهکاری است که ناوگان‌های ارتش این کشور را از دید رایانه‌های پنهان می‌کند. در این پروژه از روشی استفاده می‌شود که از نقاط ضعف سامانه‌های تشخیص رایانه بهره گرفته و باعث می‌شود تا یک شی به اشتباه، به عنوان وسیله‌ای دیگر طبقه‌بندی شود.

مثال‌های بی‌شماری در رابطه با مسئله‌ی بالا وجود دارد. برای مثال می‌توان به اشتباه گرفته شدن تابلوی راهنمایی ایست با حداکثر سرعت 60 کیلومتر، تفسیر پاندا به عنوان خفاش و لاک‌پشت به عنوان یک سلاح اشاره کرد که در گذشته به نمایش در آمده‌اند. به علاوه پژوهشگران در گذشته موفق به تولید عینکی خاص شده بودند که می‌توانست سامانه‌های تشخیص چهره را فریب بدهد.

نیروی دریایی آمریکا هنوز جزئیات زیادی را از پروژه‌ی خود منتشر نکرده است. با وجود این برای تکمیل آن با 3 شرکت مختلف تفاهم‌نامه امضا کرد. این طرح در 2 فاز مختلف تکمیل می‌گردد. در فاز اول شرکت‌ها روی ایده‌های نوآورانه‌ای کار می‌کنند که پیش‌زمینه‌های اولیه‌ی مفهوم یاد شده را در خود دارند. در مرحله‌ی دوم نیز، به منظور مخفی کردن هواپیماها و وسایل نقلیه، ابزاری به نام «فیلکیتز» (foolkits) توسعه داده می‌شود.

در پروژه‌ی بالا از برچسب‌های خاص یا قالب‌هایی رنگی برای پوشاندن وسایل نقلیه بهره گرفته می‌شود. در یکی از سندهای منتشر شده از سوی نیروی دریایی آمریکا، شیوه‌ی فریب دادن سامانه‌های نظارتی دشمن شرح داده شده است. به‌گونه‌ای که سامانه‌ها فکر کنند تانک‌ها، خودروهای عادی هستند. از این روش می‌توان برای فریب دشمن بهره گرفت.

البته باید یاد آورد شد روش بالا تنها سامانه‌های هوش مصنوعی را فریب خواهد داد، نه اپراتورها انسانی. با وجود این روش‌هایی که در پروژه‌ی بالا توسعه پیدا می‌کنند، در محل‌هایی که تنها توسط سامانه‌های کنترل می‌شوند، بسیار مفید واقع می‌شوند.

به منظور مقابله با روش‌های بالا یا باید از هوش‌های مصنوعی بسیار پیشرفته‌ای بهره گرفت که به سختی فریب بخورد، یا به صورت کامل آن‌ها را با ناظران انسانی جایگزین کرد.

فناوری یاد شده تنها برای انجام حملات و تهاجم کاربرد ندارد؛ بلکه نیروی دریایی آمریکا با اهداف دفاعی نیز آن را توسعه می‌دهد. این کار به‌منظور ایجاد سامانه‌هایی که در برابر اقدامات مشابه دشمن فریب نخورند انجام می‌گیرد.

 

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.