about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

پنهان کردن احساسات بی‌معنی می‌شود

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ عده‌ی بسیاری از مردم می‌توانند احساسات خود را پنهان کنند؛ اما نوع دیگری از احساسات در صورت هر فرد وجود دارد که اکثر مردم از آن بی‌اطلاع‌اند و به کمک آن می‌توان احساس واقعی مردم را تشخیص داد؛ به عنوان مثال روانشناسان در دهه‌ی 1960 متوجه شدند در زمانی که مردم می‌خواهند احساسات خود را مخفی کنند حرکاتی را در صورت خود نشان می‌دهند که به سرعت ناپدید می‌شود. به این احساسات پنهان، حالات نامحسوس چهره (Microexpressions) می‌گویند. در صورت تشخیص این احساسات می‌توان متوجه شد که آیا فرد مقابل دروغ می‌گوید یا خیر.
افراد بسیار کمی در سراسر دنیا وجود دارند که می‌توانند این احساسات را تشخیص دهند. در بسیاری از کشورها برای برقراری امنیت به نیروهای ضد تروریستی و انتظامی خود تشخیص حالات نامحسوس چهره را آموزش می‌دهند؛ اما احتمال خطای انسانی در این روش بالا است.

در سال‌های اخیر دید ماشینی بسیار بهبود پیدا کرده است. سامانه‌های امروزی به هوش‌های مصنوعی بسیار پیشرفته‌ای مجهز شده‌اند که انسان‌ها و احساسات آن‌ها را تشخیص می‌دهند. به زودی سامانه‌هایی به کار گرفته خواهند شد که بهتر از انسان‌ها می‌توانند حالات نامحسوس چهره را تشخیص بدهند.
ژیااُبای لی (Xiaobai Li)، یکی از محققان دانشگاه اولو (University of Oulu) در فلاند، به همراه عده‌ای دیگر، سامانه‌ای ایجاد و آزمایش کردند که می‌تواند بسیار بهتر از انسان حالات نامحسوس چهره را تشخیص دهد.
محققان برای ایجاد پایگاه داده‌ی سامانه‌ای که روی آن تحقیق می‌کنند، 20 نفر از بهترین افرادی را که انگیزه‌ی قوی برای پنهان کردن احساسات خود دارند، انتخاب کردند. به این افراد گفته شد که در یک آزمایش بسیار طولانی و طاقت‌فرسا شرکت خواهند کرد و پرسش‌نامه‌ی کسالت‌آوری به آن‌ها داده خواهد شد. همچنین احساساتی که این افراد در زمان آزمایش از خود نشان می‌دهند در یک نمایشگر به نمایش در می‌آید.
16 نفر از این 20 نفر، 164 احساس حالات نامحسوس چهره از خود نشان دادند. گروه سازنده‌ی این سامانه، ویدئوهای تهیه شده را در پایگاه داده‌ی خود ذخیره کردند که با استفاده از الگوریتم یادگیری ماشین خود را پیشرفت می‌دهد.
لی گفت: «یکی از مشکلات اصلی شناسایی حالات نامحسوس چهره ، حرکات بسیار کم و ضعیف صورت برای نمایش آن است.»
گروه لی موفق شد با بزرگ‌نمایی حالات نامحسوس چهره کوچک‌ترین حرکات صورت و ویژگی‌های آن را شناسایی می‌کند.
نمونه‌ی اولیه‌ی ساخته شده توسط لی و گروهش به خوبی عمل می‌کند. به زودی می‌توان از این فناوری برای تشخیص دروغ، اجرای قانون و مصاحبه‌های شغلی استفاده کرد. همچنین می‌توان این فناوری را در هدست‌های واقعیت مجازی مانند عینک گوگل نیز قرار داد. در صورتی که این سامانه در عینک‌های واقعیت مجازی قرار داده شود، کاربر به راحتی می‌تواند رفتار فرد موردنظر و احساسات او را زیر نظر بگیرد.

 

 

تازه ترین ها
معرفی
1403/12/07 - 07:38- آسیا

معرفی سیستم پیشرفته جدید شرکت اسرائیلی البیت

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت از یک سیستم‌عامل پیشرفته برای پلتفرم‌های بدون سرنشین رونمایی کرد.

تقویت
1403/12/07 - 07:36- هوش مصنوعي

تقویت همکاری‌های فناوری و هوش مصنوعی در عربستان

وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات عربستان مذاکراتی در سطح بالا برای تقویت همکاری‌های هوش مصنوعی، فناوری و فضایی انجام داد.

گسترش
1403/12/07 - 07:34- آسیا

گسترش روابط هند و مالزی در حوزه امنیت سایبری و هوش مصنوعی

به گفته کارشناسان، هند و مالزی روابط دفاعی خود را گسترش دادند و بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری تمرکز کردند.