about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

پنتاگون در تکاپوی پیشگیری از حملات سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ فرماندهی سایبری پنتاگون (DOD Cyber Command) و اداره‌ی امنیت ملی آمریکا (National Security Administration) که در مریلند واقع است، به دنبال پیشگیری از حملات سایبری خارجی علیه دولت آمریکا و مراکز تجاری این کشور هستند. به‌علاوه برنامه‌ی بازدارندگی سایبری آمریکا با هدف توسعه‌ی اقدامات پیشگیرانه در حوزه‌ی سایبری است و در این راستا مقامات فدرال قصد دارند که به ایمیل‌های رمزنگاری‌شده دست پیدا کنند. همچنین مقامات امنیتی آمریکا در موردنیاز به پیشگیری از حملات سایبری هشدار عمومی داده‌اند. به‌عنوان‌مثال، مایکل راجرز (Michael Rogers)، رئیس NSA و US Cyber Command، گفت: «اگر ما در قبال حملات کاری نکنیم، نتیجه‌اش این می‌شود که ملت‌های دیگر، گروه‌های دیگر و سایر هکرها می‌گویند: پس خوب است...شما می‌توانید هر کاری را انجام دهید و پاسخی نیز دریافت نکنید.» علاوه بر راجرز، جیمز کلپر (James Clapper)، مدیر اطلاعات ملی آمریکا، به این نکته اشاره کرد که بدون یک پاسخ تهاجمی از سوی آمریکا، حملات مخرب سایبری به دولت و تجارت این کشور افزایش می‌یابد. وی گفت: «تا زمانی که ما یک رویکرد پیشگیرانه در مورد حملات سایبری اتخاذ نکنیم، باید شاهد بیشتر شدن این حملات باشیم.» با توجه به اینکه آمریکا مدعی است که حملات مختلفی به این کشور صورت گرفته، برخی گزارش‌ها حاکی از بی‌توجهی دولت آمریکا به مسئله امنیت سایبری است. مک ثورنبری (Mac Thornberry)، رئیس کمیته‌ی خدمات مسلح، در این راستا اعلام کرد: «تعداد تهدیدات هرروز بیشتر و بدتر می‌شود. ما باید مشکل انتقام از یک حمله را حل کنیم.» گذشته از این‌ها، تحلیل گران اطلاعاتی آمریکا هشدار داده‌اند که اگر این کشور تصمیم دارد انتقام حملات سایبری را بگیرد، این کار بر روی اینترنت دنیا اثر می‌گذارد. این تحلیل گران گفته‌اند که با وجود اختراع اینترنت توسط آمریکایی‌ها، دفاع آمریکا از سامانه‌های رایانه‌ای ممکن است در برابر پاتک‌های کشورها قوی نباشد. نکته‌ی حائز اهمیت دیگر این است که آمریکا یکی از مشکلات خود را در دفاع سایبری، عدم‌تشخیص هکرها اعلام کرده است. در کتاب «امنیت سایبری و جنگ سایبری» نوشته‌ی پیتر سینگر (Peter W.Singer) آمده است که «ما باید مدل پیشگیری خود را توسعه دهیم اما هیچ‌گاه نمی‌توان صد در صد در برابر حملاتی که علیه شما صورت می‌گیرد محافظت کرد.» لازم به ذکر است که در ماه مارس، مایکل راجرز در موردنیاز به سلاح‌های سایبری برای پیشگیری از حملات صحبت کرد. وی در آن زمان گفت: «ما ظرفیت هسته‌ای ترسناکی را درست کردیم که ما را در جریان جنگ سرد کمک کرد و فراتر از آن، من مطمئن هستم که ما توانایی همگام شدن با رقیبان خود را داریم.»
تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.