about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

جانشین رئیس پلیس فتا اعلام کرد کلاهبرداری اینترنتی 36 درصد جرائم فضای مجازی را به خود اختصاص داده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ «حسین امیرلی»، جانشین رئیس پلیس فتا، در برنامه تلویزیونی «صبح بخیر ایران» اعلام کرد بیشترین موردی که مردم به پلیس مراجعه می‌کنند، مختص به کلاهبرداری اینترنتی است. به گفته وی، طبق آمار پلیس، این کلاهبرداری 36 درصد جرائم اینترنتی امسال را به خود اختصاص داده است. پس از آن هم شکایت از برداشت غیر‌مجاز از حساب بانکی به‌صورت اینترنتی است.

امیرلی با بیان اینکه کنترل دامنه جرم به‌خوبی در فضای مجازی انجام شده، اظهار داشت امکان کشف و شناسایی حدود 90 درصد جرائم سایبری فضای مجازی وجود دارد: «اقدامات ویژه‌ای هم در حوزه پیش‌گیری انجام می‌شود. اما حوزه‌هایی که شاکی خصوصی ندارند، نیاز است در فضای مجازی مورد پایش قرار گیرد.»

پلیس فتا

به گفته وی، یکی از کارهای اصلی پلیس فتا در حوزه فضای مجازی، پیشگیری اجتماعی است. آن‌ها درزمینه تولید محتوا و انتشار در صداوسیما و رسانه‌های نوین فعالیت می‌کنند.

جانشین رئیس پلیس فتا در بخش پایانی سخنان خود به اقدامات انجام‌شده برای کاهش آسیب فضای اجتماعی برای دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت:

«از ابتدای راه‌اندازی شاد برای دانش‌آموزان، کانالی ایجاد کردیم تا دانش‌آموزان مشکلشان را به پلیس انتقال دهند و به‌صورت جدی آن‌ها را پیگیری می‌کنیم. این فضا می‌تواند آسیب‌های جدی برای کودکان داشته باشد. بخشی از فوریت‌های سایبری پلیس را برای کودکان درنظر گرفته‌ایم که می‌توانند با شماره 096380 تماس بگیرند، مشکلاتشان را در میان بگذارند و ما پیگیری می‌کنیم.»

گفتنی است سهم کلاهبرداری اینترنتی از جرائم فضای مجازی طی سالیان گذشته بارها دستخوش تغییرات زیادی شده است. به‌طور مثال، در سال 1398، سهم کلاهبرداری اینترنتی 60 درصد اعلام شده بود ولی در سال 1400 این سهم نزدیک به 30 درصد بود. در سال 1401 نیز رئیس مرکز مبارزه با جرائم مالی پلیس فتا، سهم کلاهبرداری اینترنتی را 36 درصد عنوان کرده بود.

پلیس فتا

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.