about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ معاون حقوقی و بین‌الملل پلیس فتا گفت: با شکایت اپراتور، پلیس فتا به دنبال انتشاردهنده اطلاعات ۲۰ میلیون مشترک ایرانسل است.

سرهنگ حسین رمضانی در خصوص انتشار اطلاعات مشترکان یکی از اپراتورهای تلفن همراه گفت: این اطلاعات مربوط به دو، سه سال گذشته است که در همان زمان برخورد قانونی لازم با این موضوع انجام شد. در همان زمان برخی از این سیم‌کارت‌ها تغییر مالکیت داده‌اند و برخی هم غیرفعال هستند.

وی ادامه داد: اخیراً فردی با طراحی یک ربات دریکی از شبکه‌های اجتماعی موبایل پایه اقدام به انتشار اطلاعات قدیمی مشترکان آن اپراتور کرده است که بلافاصله بخش حقوقی اپراتور تلفن در محاکم قضایی از ایجادکننده ربات و انتشاردهنده اطلاعات شکایت کرد.

رمضانی افزود: پلیس فتا ناجا با دستور مقام قضایی و همکاری اپراتور مربوطه در حال بررسی و شناسایی مجرم است که به‌محض حصول نتیجه حتماً نتیجه به اطلاع مردم می‌رسد.

معاون حقوقی و بین‌الملل پلیس فتا تأکید کرد: در حال حاضر جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد و به لحاظ فنی و تخصصی، این اپراتور امنیت مناسبی را برای حفظ و رعایت حریم خصوصی کاربران خود پیش‌بینی کرده است.

وی در پایان گفت: حفظ و صیانت حریم خصوصی افراد در فضای سایبری از اهداف و وظایف اصلی پلیس فتا است و این پلیس باکسانی که بخواهند حریم خصوصی افراد را نقض کنند، طبق قانون بدون هیچ‌گونه تعارف و معطلی برخورد می‌کند.

 

خرید و فروش اطلاعات تلگرامی 20 میلیون ایرانی

 

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.