about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پلیس امنیت اقتصادی ناجا گروهی را به جرم سوءاستفاده از یک ارز دیجیتال تقلبی در کلاهبرداری از مردم دستگیر کرد. به گفته مقامات نیروی انتظامی، این گروه ۱۵۰ میلیارد تومان از قربانیان خود کلاهبرداری کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از ایرنا، کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی ناجا با رصد و پایش اطلاعاتی فضای مجازی، یک شبکه سازمان‌یافته را که با فروش رمزارز غیرقانونی «دریک» اقدام به اخلال در نظام اقتصادی و ارزی کشور کرده بودند، شناسایی و اعضای اصلی آن را دستگیر و این شبکه را متلاشی کردند.

این کارآگاهان با انجام این مأموریت مهم که با هماهنگی دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی صورت گرفت، ضمن دستگیری اعضای اصلی شبکه، بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان وجوه دریافتی از مردم را در حساب‌های متهمان کشف و برای جلوگیری از خروج وجوه مذکور به خارج از کشور حساب‌های آنها را مسدود کردند.

گفتنی است وجوه توقیف‌شده مربوط به ۱,۷۱۵ نفر بوده که اقدام به خرید رمزارز مذکور کرده بودند.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1405/06/22 - 10:45- آسیا

ممنوعیت استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در امارات

استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در مدارس امارات ممنوع شد و دانش‌آموزان به استفاده از کتب درسی روی خواهند آورد.

کره‌شمالی
1405/06/22 - 10:37- جرم سایبری

کره‌شمالی و نفوذ به شرکت‌های آمریکا

بر اساس یک گزارش، کره‌شمالی در حال تشدید تلاش‌های خود برای نفوذ به شرکت‌های آمریکایی از طریق نیروهای فناوری اطلاعات در کشورهای ثالث، از جمله ایران و لبنان، است.

جریمه ۱۷.۱ میلیارد دلاری مِتا و تداوم جمع‌آوری داده از کودکان

کارشناسان معتقدند که توافق ۱۷.۱ میلیارد دلاری مِتا، جمع‌آوری داده‌ها از افراد زیر سن قانونی را محدود نکرد.