about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

رئیس پلیس فتای استان سمنان با بیان اینکه انتشار دهندگان محتوهای غیراخلاقی در رصد پلیس فتا قرار دارند، گفت: لایوهای غیراخلاقی با محتوای کشف حجاب و برهنگی در فضای مجازی جرم است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان سرهنگ محمدرضا فدائیان صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: تهیه و انتشار کلیپ تصویری، عکس، مطالب نوشتاری و لایوهای غیراخلاقی با محتوای کشف حجاب و برهنگی در فضای مجازی که باعث جریحه‌دار شدن احساسات عمومی شود، جرم است و پلیس بر اساس قانون با آنان برخورد خواهد کرد.

وی گفت: رعایت هنجارهای جامعه و قواعد خاص رفتاری بر اساس فرهنگ و آداب حاکم بر جامعه از بدیهیات ضروری استفاده از فضای سایبری است و بر این اساس طرح عملیاتی پلیس فتا در برخورد با افرادی که ترغیب و تسهیل کننده دسترسی افراد به محتویات مستهجن و مبتذل در فضای مجازی هستند، به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

رئیس پلیس فتای استان سمنان با اشاره به تشکیل چند تیم ویژه و تخصصی به همراه بررسی موشکافانه تخلفات در این راستا، افزود: از ابتدای اجرای طرح تاکنون با رصد حدود 500 نشانگاه سایبری در شبکه‌های اجتماعی و فضای وب، تعداد 45 مورد شناسایی و اقدام قانونی درباره آنان صورت گرفت.

فدائیان ضمن هشدار به هنجارشکنانی که با تهیه و انتشار کلیپ تصویری، عکس، مطالب نوشتاری و لایوهای غیراخلاقی با محتوای کشف حجاب و برهنگی در فضای مجازی باعث تشویش اذهان عمومی می‌شوند، گفت: این اقدام مجرمانه آنان از چشمان تیزبین کارشناسان فتا دور نخواهد بود و پلیس بر اساس قانون با آنان برخورد خواهد کرد.

وی یکی از اولویت‌های اصلی پلیس فتا را سالم‌سازی فضای سایبر عنوان و تأکید کرد : در صورت احصا و پایش هرگونه رفتارهای خارج از عرف و اخلاقیات حاکم بر جامعه در ابتدا سعی در راهنمایی و ارشاد فرد خاطی کرده و در صورت تکرار، متخلفان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.