پلیس آمریکا به دنبال آموزش امنیت سایبری به دانش آموزان
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ با توجه به اینکه کودکان این روزها وقت بیشتری را در اینترنت صرف میکنند، پلیس فدرال آمریکا قصد دارد رفتار آنلاین صحیح دانش آموزان را توسعه دهد. این اداره با برنامهای به نام (Safe Online Surfing) و از طریق جورچین و دیگر بازیها به دانش آموزان آموزش میدهد که چگونه کلاهبرداریها را شناسایی کنند، از رمزهای عبور محافظت کنند، لینکهای مخرب را گزارش کنند و درنهایت در دام مجرمان فضای مجازی گرفتار نشوند.
شلی لینچ (Shelley Lynch) یکی از متخصصان پلیس فدرال آمریکا در این رابطه گفت:
آنچه ما از دانش آموزان میخواهیم این نیست که نحوه عملکرد اینترنت را فرابگیرند.
وی در خصوص مجرمان فضای مجازی خاطرنشان کرد:
این مجرمان وانمود میکنند که خود نیز دانشآموز هستند و طی روندی فریبکارانه اعتماد دانش آموزان را به خود جلب کرده و از آنان تقاضا میکنند که اطلاعات شخصی خود را ارسال کنند.
او در ادامه افزود:
انتشار اطلاعات شخصی نظیر عکسها و شمارههای بانکی، عواقب جدی را به دنبال خواهد داشت. والدین بیشماری به ما مراجعه کرده و تقاضا میکنند که عکس فرزندشان را از فضای مجازی پاککنیم. این کار غیرممکن است؛ زیرا باوجود اینترنت نمیتوان چیزی را پاک کرد.
شلی لینچ در انتها اظهار داشت:
برنامه یادشده رایگان بوده و مختص دانش آموزان پایه سوم تا هشتم است. در این برنامه دانش آموزان برای یادگیری مفاهیمی نظیر بدافزار، هرزنامه، فیشینگ و شناسایی شبکهها و سایتهای معتبر به چالش کشیده میشوند. البته این برنامه آموزشی جایگزینی برای نقش نظارتی والدین بر فعالیتهای آنلاین فرزندان نیست.