about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

امنیت پلتفرم اندروید بر پایه ی سندباكس و مكانیزم حفاظت از طریق دسترسی ها می باشد، كه برنامه ها را ایزوله كرده و ارتباط آنها با یكدیگر را محدود می نماید. این یعنی حفاظت از طریق سندباكس قادر نیست همه مفاهیم سیستم را پوشش دهد، و تهدیدات برای اندروید همچنان باقی می مانند.

پروتكلهای شبكه پیاده سازی شده در لینوكس همچنین با چالش های امنیتی روبرو هستند. پورتهای باز یكی از منابع مستعد آسیب پذیری هستند و متاسفانه خونریزی قلبی که در سال جاری رخ داد بیشترین آسیب پذیری را به پلتفرم های منبع باز وارد کرد.
در صورت استفاده از این آسیب پذیری ها كاربران در معرض خطر قرار می گیرند و مجرمان سایبری قادر به سوء استفاده ماشین ها از راه دور خواهند بود. بنابراین سیستم های اندرویدی كه بطور ناامنی از پروتكل های مذكور بهره می برند نیز امكان داشتن این آسیب پذیری ها را دارا می باشند.

محققین به دنبال روش های مختلف افزایش امنیت اندروید همچون SELinux،  Storage Access Framework و Device Administration می باشند، لذا با توجه به اینكه بخش های بسیاری از سیستم اندروید هنوز محافظت نشده باقی مانده، آسیب پذیری های شبكه از اصلی ترین مشكلات در آینده خواهد بود.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.