about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

پشتیبانی ناتو از راهبرد ملی دفاع سایبری اردن

ناتو در توسعه قابلیتهای اردن در دفاع از زیرساختها، کاهش تأثیر حملات سایبری و تقویت اوضاع کلی امنیتی به یاری این کشور شتافته است.

 ناتو و نیروهای مسلح اردن در تاریخ نوزدهم جولای 2017 گروه واکنش اضطراری رایانه‌ای تازه تأسیس را در عمان افتتاح کردند. این گروه به عنوان بخشی از پروژه ناتو موسوم به علم در خدمت صلح و امنیت و با هدف تقویت قابلیت‌های دفاع سایبری اردن تشکیل شده است.

 موقعیت جغرافیایی و محیط امنیتی اردن – درگیری سوریه و عراق در مرزهای این کشور، بحران پناه‌جویان در منطقه و تهدید سازمان‌های تروریستی نظیر داعش – باعث آسیب‌پذیری اردن در برابر شماری از تهدیدات می‌شود. حملات سایبری از جمله تهدیداتی است که به طور خاص چالش‌برانگیز است. پروژه علم در خدمت صلح و امنیت ناتو، برای کمک به مقابله با این تهدید فزاینده، به تقویت قابلیت‌های دفاع سایبری اردن پرداخته است. اردن یکی از شرکای فعال در انجمن گفتگوهای مدیترانه‌ای ناتو محسوب می‌شود. پروژه علم در خدمت صلح و امنیت که در سال 2014 کلید خورد و کارشناسانی از آلمان و اردن هدایت آن را بر عهده دارند و فرانسه و امریکا نیز از آن پشتیبانی می‌کنند- پاسخگوی اولویت‌های ملی است و بخشی از بسته دفاعی و ظرفیت‌سازی امنیتی اردن به شمار می‌رود. برنامه ابتکاری بسته دفاعی و ظرفیت‌سازی امنیتی، تعهدات ناتو را به شرکا تقویت نموده و با فراهم آوردن امکان پشتیبانی از کشورهایی که از ناتو در زمینه امور دفاعی درخواست کمک می‌کنند، به ثبات و پایداری پروژه، فراتر از مرزهای ناتو کمک می‌کند.

کریستین لیفلندر (Christian Lifländer)، رئیس بخش دفاع سایبری ناتو می‌گوید: «این پروژه، نقطه عطفی در همکاری‌های دفاع سایبری با کشورهای عضو به شمار می‌رود و در نوع خود، نخستین مشارکتی است که به تأیید متحدان ناتو رسیده است. این پروژه در توسعه بخشیدن به قابلیت‌های اردن در دفاع از زیرساخت‌ها، کاهش تأثیر حملات سایبری و تقویت اوضاع کلی امنیتی به اردن یاری رسانده است.»

پروژه علم در خدمت صلح و امنیت، یک گروه واکنش اضطراری رایانه‌ای درون نیروهای مسلح اردن راه‌اندازی کرده است که نقطه عطفی بزرگ در برنامه دفاع ملی سایبری اردن محسوب می‌شود و جایگاه دفاع سایبری این کشور را ارتقا می‌بخشد. گروه مذکور، با آموزش و توسعه حرفه‌ای، به ایجاد نیروی کار باکیفیت و آموزش‌دیده کمک کرده است. موفقیت این پروژه، در حکمی که دولت اردن صادر کرد، مورد تأکید قرار گرفت و دولت اردن این پروژه را از اولویت‌های ملی و رسمی کشور اعلام کرد.

بر اساس دستاوردهای پروژه، اخیراً یک پروژه پیگیری چندساله علم در خدمت صلح و امنیت در دست توسعه قرار گرفته است. پروژه مذکور، قابلیت‌های جدیدی در خود دارد که قابلیت‌های ایجاد شده در جریان پروژه اول را تکمیل، تحکیم و تقویت خواهد نمود.

پشتیبانی ناتو از اردن منحصر به عرصه دفاع سایبری نیست. تحت پوشش برنامه علم در خدمت صلح و امنیت، فعالیت‌های عملی متعددی برای تقویت قابلیت‌های اردن در بخش امنیتی صورت گرفته است. دو مورد از این فعالیت‌ها که بخشی از بسته دفاعی و ظرفیت‌سازی امنیتی اردن را هم تشکیل می‌دهند عبارتند از نشست امنیت مرزی نیروهای مسلح اردن که در مارس 2017 برگزار شد و یک پروژه چندساله در حوزه مقابله با دستگاه‌های انفجاری دست‌ساز که به تازگی به تائید متحدان ناتو رسید. این پروژه از طریق یک سری اقدامات از قبیل توسعه یک سیاست و دکترین رسمی برای مقابله با دستگاه‌های انفجاری دست‌ساز، به تقویت قابلیت‌های نیروهای مسلح اردن در زمینه مقابله با دستگاه‌های انفجاری دست‌ساز کمک می‌کند.

تازه ترین ها
نخست‌وزیر
1405/06/30 - 15:45- هوش مصنوعي

نخست‌وزیر اسپانیا: صنعت هوش مصنوعی نمی‌تواند خودتنظیم‌گر باشد

پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا، اظهار داشت که صنعت هوش مصنوعی نمی‌تواند خودتنظیم‌گر باشد.

جریمه
1405/06/30 - 14:48- اروپا

جریمه گوگل توسط نهاد ناظر بر حریم خصوصی ایرلند

نهاد ناظر بر حریم خصوصی ایرلند، گوگل را به دلیل پردازش داده‌های مکانی ۴۰۳ میلیون یورو جریمه کرد.

پاپ
1405/06/30 - 14:08- هوش مصنوعي

پاپ لئو خواستار ابتکارات صلح‌جویانه در سیستم‌های هوش مصنوعی شد

پاپ لئو خواستار سیستم‌های هوش مصنوعی شد که به‌جای دامن‌زدن به تفرقه‌های اجتماعی، موجب تقویت ابتکارات صلح‌جویانه شوند.