about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

پشتیبانی فیس‌بوک از زبان برنامه‌نویسی اپل


به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت اپل دو سال قبل، زبان برنامه‌نویسی سوییفت را با هدف توسعه‌ی برنامه برای محصولات خود معرفی کرد. این شرکت برای جذب مخاطبان و تشویق آن‌ها به یادگیری سوییفت از به ایجاد روش‌های مختلفی مانند انتشار برنامه سوییفت پلی‌گراند (Swift Playgrounds app) اقدام کرد. هم‌اکنون به نظر می‌رسد شرکت فیس‌بوک نیز به این زبان علاقه‌مند شده و یک کیت توسعه‌ی نرم‌افزار (SDK) را برای آن منتشر کرده است.
کیت توسعه‌ی نرم‌افزار فیس‌بوک در مرحله‌ی بتا قرار داشته و از نسخه‌های 2.2.1 و 2.3 پشتیبانی می‌کند؛ اما فیس‌بوک اعلام کرد کیت توسعه‌ی آن‌ها با انتشار نسخه‌ی سوم زبان سوییفت در پاییز سال 2016، از آن پشتیبانی می‌کند. این کیت توسعه شامل گزینه‌های به اشتراک‌گذاری، ورود به فیس‌بوک و برنامه‌ی تجزیه‌وتحلیل فیس‌بوک می‌شود. این شرکت اوایل سال 2016 نیز، یک کتابخانه‌ی سطح پایین به نام بولت (Bolt) را با هدف ساده‌تر شدن تولید برنامه برای تلفن‌های هوشمند منتشر کرد.
ئر وبگاه این شرکت آمده است: «ما اعتقاد داریم، رشد و تنوع اکوسیستم توسعه‌دهندگان با گسترش قابلیت‌های آن‌ها در توسعه برنامه‌های سوییفت بسیار مهم است.»
فیس‌بوک تنها شرکتی نیست که به زبان سوییفت اهمیت می‌دهد. شرکت آی. بی. ام نیز از چند ماه گذشته اقدام به توسعه‌ی این زبان و بهبود آن کرده است. آن‌ها همچنین یک بستر در فضای ابری برای علاقه‌مندان به این زبان ایجاد کرده‌اند تا کار را برای توسعه‌دهندگان ساده‌تر کنند.

 

تازه ترین ها
خرید
1405/07/23 - 13:00- آمریکا

خرید استارتاپ امنیت سایبری AISLE توسط Cohere

هوش مصنوعی کانادایی کوهر(Cohere) برای خرید استارتاپ امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی، AISLE، اقدام می‌کند.

هیئت
1405/07/23 - 12:31- هوش مصنوعي

هیئت ثبات مالی خواستار نظارت انسانی بر هوش مصنوعی شد

هیئت ثبات مالی خواستار نظارت انسانی بیشتر بر هوش مصنوعی خودمختار شد.

چارچوب
1405/07/23 - 11:41- اقیانوسیه

چارچوب جدید نیوزیلند برای مقابله با خطرات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

رگولاتورهای نیوزیلند چارچوب‌های نظارتی خود را در مورد خطرات سایبری مرتبط با هوش مصنوعی معرفی کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.