about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

پروژه منهتن، فرصتی برای تهدید! (بخش اول)

در بحبوحه‌ حوادث 11 سپتامبر چند تن از دانشمندان به جورج بوش نامه نوشته و بیان کردند زیرساخت‌های حساس آمریکا مانند برق، اقتصاد، ارتباطات، سلامت و بهداشت، حمل‌ونقل، آب،  اینترنت و دفاع در برابر حمله‌های سایبری آسیب‌پذیر هستند. به همین دلیل باید یک ‌راه حل سریع و قطعی باید برای جلوگیری از فاجعه احتمالی برنامه‌ریزی شود. این نامه آغازی برای برنامه ریزی پروژه منهتن بود.

پروژه منهتن در ظاهر به ‌منظور تأمین امنیت سایبری آمریکا برنامه‌ریزی شده ولی در حقیقت، هدفش پیاده‌سازی حمله‌های مهلک به دیگر کشورها است.

در این پروژه آمریکا به استفاده از نتایج پروژه‌های روباتیک، هوش مصنوعی، تولیدات سه‌بعدی و زیست‌شناسی مصنوعی امیدوار است. هم‌چنین آنها به دنبال دیگر فناوری‌های مشابه هستند.

پروژه منهتن شامل توسعه ابزارهای جمع‌آوری اطلاعات برای نظارت بر روی هر آنچه که در دنیای اینترنت می‌گذرد، می‌شود. از دیگر قسمت‌های این پروژه توسعه سیستم‌عامل‌های امن‌تر و مطمئن‌تر است.

مارک‌گودمن ( Marc Goodman)، مشاور و متخصص در حوزه فناوری و همچنین نویسنده کتاب "جنایت‌های آینده: همه مربوط‌اند و همه آسیب‌پذیرند و چه می‌توان کرد" است. وی در 20 سال گذشته فعالیت های گسترده‌ای در زمینه‌های جرائم سایبری، تروریسم سایبری، و محافظت از زیرساخت‌های حساس داشته و به‌طور تخصصی با پلیس بین‌الملل، سازمان ملل متحد، ناسا و ناتو کارکرده است. او در مورد این پروژه می‌گوید: "در طول این پروژه نرم‌افزارها و سخت‌افزارهایی توسعه خواهند یافت که قابلیت خود ترمیمی دارند و در برابر هر نوع حمله‌ای که اکنون می‌تواند انجام بگیرد، مقاوم هستند."

باراک اوباما در اجلاس حمایت از مصرف کنندگان (Consumer Protection Summit) درباره پروژه منهتن گفت: "ما همگی می‌دانیم که چه باید انجام دهیم. ما باید سپر دفاعی قویتری بسازیم و حمله‌های بیشتری را دفع کنیم." اوباما در این همایش همچنین گفت: "این پروژه باید در طول زمان ساخته شود."

صحبت‌هایی که باراک اوباما و مارک‌گودمن بیان کرده‌اند، جنبه دفاعی پروژه منهتن را نشان می‌دهد، درصورتی‌که اکنون دیگر اثبات‌ شده است که آمریکا به دنبال خرابکاری و جاسوسی سایبری است.

اگر بودجه 10.8 میلیارد دلاری آمریکا برای NSA و افشاگری‌های اسنودن و یافته‌های کسپراسکی در کنار یکدیگر گذاشته شود، می‌توان نتیجه گرفت که آمریکا تنها برای دفاع از خود، اقدام به پیاده‌سازی پروژه‌ای مانند منهتن نمی‌کند.

در بخش‌هایی از صحبت مارک‌گودمن، صحبت از سامانه‌هایی شد که خود را تعمیر می‌کنند. در اواخر سال 2014 میلادی خبری منتشر شد که وزارت امنیت داخلی آمریکا کار بر روی پروژه‌ای با نام    Enterprise Automated Security Environment را آغاز کرده است. هدف این پروژه که به ‌اختصار EASE خوانده می‌شود،  ایجاد شبکه‌هایی است که خود را تعمیر می‌کنند. بدین ترتیب این نوع شبکه‌ها در برابر حمله‌های سایبری پایدارتر عمل خواهند کرد.

محققان امنیتی ویژگی مطرح ‌شده در پروژه EASE را از ملزومات ساخت شبکه‌های رایانه‌ای آینده می‌دانند. این پروژه توسط دولت آمریکا با پشتیبانی مالی 6 میلیارد دلار آغاز شده است.

اخیراً اوباما بیان کرده بود:"هیچ کشور خارجی، هیچ هکری، نباید بتواند شبکه‌های ما را از کار بیندازد، داده‌های ما را سرقت کند یا حریم خصوصی آمریکایی‌ها را نقض کند. "

بخش دوم

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.