about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

پروژه بومی «توانا» در شبکه زیرساخت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛  در زیرساخت ارتباطی کشور به کار گرفته می‌شود. پروژه «توانا» به‌عنوان شبکه انتقال ملی، با به‌کارگیری حداکثر توانمندی‌های تولیدکنندگان داخلی در زمینه تجهیزات فنی و مدیریت شبکه یکپارچه، در بیش از ۱۰ هزار کیلومتر شبکه فیبر نوری شرکت ارتباطات زیرساخت اجرا می‌شود.

این پروژه ۸۹ نقطه را در ۱۲ استان نیمه شرقی و مرکزی کشور، تحت پوشش قرار می‌دهد.

با اجرای این طرح در راستای افزایش ظرفیت‌های ارتباطی، علاوه برافزایش ظرفیت ۶۰۰ گیگابایت بر ثانیه معادل حدود ۲۶۰ هزار E1 به شبکه ارتباطی کشور، امکان ارائه سرویس به‌صورت END TO END (ابتدا تا انتها) از سوی مدیریت شبکه نیز در دستور کار قرار دارد.

با اجرای این پروژه از سوی معاونت طرح و توسعه فناوریهای نوین شرکت ارتباطات زیرساخت، حرکت به سمت اهداف اقتصاد مقاومتی، تقویت تولیدکنندگان داخلی و ایجاد دانش بومی و بهره‌مندی از نخبگان این صنعت آغازشده است تا در آینده نزدیک، سبب افزایش ظرفیت‌های بالاتری در شبکه ارتباطی کشور شود.

به گزارش مهر، به‌کارگیری سیستم­های انتقال مخابرات نوری بومی DWDM و NG-SDH ازجمله ویژگی‌های شبکه انتقال ملی توانا است.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.