پروژهی هند دیجیتال؛ موضوع سمینار هند
به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ بهمنظور افزایش آگاهی دربارهی فرآیند دیجیتالی شدن هند، سمیناری در این زمینه، در این کشور برگزار شد.
از اهداف مهم این سمینار، تشریح برنامههایی برای تقویت شهروندان در پروژهی دیجیتالی شدن هند و بهبود سطح زندگی آنها در اثر اجرای این پروژه، چگونگی بهرهبرداری بخش صنعتی از پروژهی یادشده و همچنین گفتگو دربارهی تهدیدات امنیت سایبری بود.
یکی از مشاوران فناوری اطلاعات در ایالت آندرا پرادش هند (Andra Pradesh) در این سمینار گفت: «هند در سال 2013، در میان 10 کشوری بود که با بسیاری از تهدیدات سایبری روبهرو شد. سطح امنیت سایبر در هند، بسیار پایین است و حدود 6 میلیون دستگاه در این کشور بهعنوان «برده» (Slave) در حملات رباتها یا باتنتها قرار میگیرند.» (در حملاتی که از طریق باتنت صورت میگیرد، دستگاه شخص قربانی، آلودهشده و به یک ربات تبدیل میشود که به آن «slave» میگویند که کنترل آن نیز در اختیار فردی است که باتنت را علیه دستگاه قربانی به کار میبرد.)
وی افزود: «تلاشهایی باید توسط دولت و سایر ذینفعان که شامل سازمانهای بخش خصوصی میشوند، برای دفع تهدیدات سایبری صورت بگیرد. ابعاد بسیاری وجود دارد که منجر به رشد تدریجی جرایم، جاسوسی و جنگ سایبری میشود.» این مشاور تصریح کرد: برنامهای که هند برای دولت الکترونیک دارد، موجب تسهیل زندگی شهروندان میشود، اما با حرکت دنیا بهسوی دیجیتالی شدن، آسیبپذیریها نیز افزایش مییابد.
از نکاتی که در این سمینار به آن اشاره شد استفاده از دادههای عظیم (Big data) و اینترنت اشیا، بهعنوان دو میدان بزرگ جنگ بود. همچنین در سمینار یادشده، میزان خسارات ناشی از جرایم سایبری در اقتصاد جهانی، 445 میلیارد دلار اعلام شد