about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

پرورش نسل جدید جنگجویان سایبری اسرائیلی

وزیر آموزش رژیم صهیونیستی، از یک برنامه ابتکاری برای دانش‌آموزان سال آخر دبیرستان علاقه مند به مهندسی نرم‌افزار خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ نفتالی بنت (Naftali Bennett)، وزیر آموزش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این برنامه جدید برای سال تحصیلی 2019-2018 با اداره سایبری ملی اسرائیل در دفتر نخست‌وزیری هماهنگ خواهد شد. 100 دانش‌آموز سال آخر برای تبدیل‌شدن به هکرهای کامپیوتری و 240 دانش‌آموز دیگر سال دوازدهم برای شغل محافظت سایبری آموزش خواهند دید.

در زمینه فناوری سایبری، سال‌ها است که رژیم صهیونیستی یکی از پیشرفته‌ترین دولت‌ها محسوب می‌شود. درواقع این منطقه یهودی‌نشین کوچک به‌اندازه نیوجرسی – که در عرصه امنیت سایبری پیشرو است – علاقهمند به صادرات پیشرفتهای تکنولوژیکی خود به کشورهای دیگر است. 

اودی موکادی (Udi Mokady)، مؤسس و مدیرعامل شرکت «CyberArk» در گفتگو با «NoCamels»، منتشرکننده اخبار نوآوری اسرائیل گفت:

همه می‌دانند که ساعت سوئیسی باید از سوئیس و امنیت اطلاعات از باید اسرائیل خریداری شود.

شرکت‌کنندگان در هر دو برنامه به‌وسیله کارشناسان هر دو رشته جنگ سایبری و فن‌آوری سایبری آموزش داده می‌شوند. بر اساس این گزارش، برنامه شامل آموزش گسترده در مورد اخلاق و رفتارهای مجاز و ممنوع در این زمینه است. در پایان دوره بهار آینده، دانشآموزان سیستمهای امنیت سایبری را در مدارس خود تجزیه‌وتحلیل کرده  و پیشنهادات خود را در مورد جلوگیری از نشت اطلاعات ارائه می‌دهند.

روزنامه اسرائیلی «Hayom» به نقل از بنت نوشت:

برای اولین بار، دانشآموزان در سیستم آموزشی ابزاری برای دفاع از دولت اسرائیل به‌صورت آنلاین دریافت خواهند کرد. امروزه یکی از بزرگترین تهدیدات در طبیعت ضرورتاً نظامی نیست بلکه دیجیتال است. تمام دستگاه‌های مورداستفاده ما از سوی رایانه‌ها کنترل شده‌اند؛ بنابراین، هک کردن آن‌ها برای اطلاعات طبقه‌بندی‌شده به معنای آسیب واقعی به توانایی و عملکرد اسرائیل است.

بِنِت اظهار داشت :

دانش آموزان «جنگجویان سایبری اسرائیلی» هستند که در کنار ارتش اسرائیل به محافظت از کشور می‌پردازند. آنها همانند نوک پیکان میدان جنگی مدرن هستند و من اطمینان دارم که آنها شجاعانه از تمام دارایی‌های متعلق به همه ما محافظت می‌کنند.

بنیامین نتانیاهو، در کنفرانس امنیت سایبری ماه ژوئن 2018 در تلآویو خواستار همکاریهای جهانی در زمینه دفاع سایبری شد. روزنامه «Times of Israel» به نقل از نتانیاهو نوشت:

یکی از بزرگترین چالشهای بشریت، امنیت دستگاهها، هواپیماها و شبکه‌های ما است. این یک آزمون عالی برای تمدن ما محسوب می‌شود و ما باید نیروها را برای محافظت از حال و اطمینان از آینده ترکیب کنیم.

دیوید پترائوس (David Petraeus)، مدیر سابق سازمان سیا در کنفرانس سالانه فناوری سایبری اعلام کرد:

همکاری میان اسرائیل و ایالات متحده بسیار قوی و چیزی فراتر از موارد منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی است. پیشرفت‌های فنی از تخیلات استراتژیکی ما پیشی گرفته است. این چالش بزرگی است.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.