about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

پرواز پهپادها در رزمایش مشترک سوئد و آلمان

در رزمایش اداره تجهیزات دفاعی سوئد با همکاری نیروی دریایی آلمان، هواپیماهای بدون سرنشین کراتوس پرواز کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کراتوس (Kratos)، شرکت راه‌حل‌های امنیتی و دفاعی اعلام کرد که با همکاری نیروی دریایی آلمان، رزمایش شلیک موشکی اداره تجهیزات دفاعی سوئد (FMV) که با حضور به پهپادها برگزار شد را با موفقیت انجام داده است. رزمایش به میزبانی این اداره، به‌کارگیری جت کراتوس «MQM-178» و استفاده از هواپیمای « BQM-167i»، به عنوان هدف انجام گرفت.

رزمایش مذکور در آب‌‌های آزاد خارج از ارسناند سوئد برگزار شد. در این رویداد 19 هواپیمای کراتوس در ارتفاعات بالا و پایین حرکت کردند و به نیروی دریایی آلمان اجازه حمله برای آزمایش سیستم‌های سلاحی مختلف را دادند. چندین مأموریت در پیکربندی پرواز دوگانه به‌کار گرفته شدند و 2 هواپیمای بدون سرنشین برای شبیه‌سازی تهدیدات دریایی با الگوهای مختلف پرواز کردند.

استیو فِندلی (Steve Fendley)، مدیر بخش سیستم‌های بدون سرنشین کراتوس گفت:

ما مفتخریم که یکی از بخش‌های کلیدی این رزمایش به همراه جنگجویان متحد خود در سراسر جهان هستیم. ما روابط چندساله خود را برای اشتراک با شرکا و مشتریان ارزشمندمان ادامه می‌دهیم؛ اداره تجهیزات دفاعی سوئد، کلید موفقیت ما در آمادگی و اجرای مأموریت‌های حیاتی و بزرگ است.

تازه ترین ها
مشارکت
1405/07/12 - 19:35- هوش مصنوعي

مشارکت آمریکا و امارات در حوزه‌های هوش مصنوعی و رایانش کوانتومی

امارات و آمریکا همکاری فناورانه ۱.۴ تریلیون دلاری در حوزه‌های هوش مصنوعی، فضا و رایانش کوانتومی را پیش بردند.

هشدار
1405/07/12 - 19:13- هوش مصنوعي

هشدار استرالیا نسبت به خطرات مالی ناشی از هوش مصنوعی

بانک مرکزی استرالیا هشدار داد که رونق هوش مصنوعی، خطراتی برای ثبات مالی به همراه دارد.

تقویت
1405/07/12 - 17:19- هوش مصنوعي

تقویت اقدامات حفاظتی هوش مصنوعی در سنگاپور

سنگاپور در نظر دارد با پیشرفت سریع فناوری، اقدامات حفاظتی هوش مصنوعی را تقویت ‌کند.