about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

ماهواره «DS-SAR» صنایع هوافضای اسرائیل پرتاب و وارد مدار شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ماهواره راداری «DS-SAR»، که به‌وسیله صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) توسعه و تولید شده، روی موشک «PSLV-C56»، وسایل نقلیه پرتاب ماهواره قطبی، از سایت «SDSC SHAR Sriharikota» در هند به فضا پرتاب شد.

مطابق با برنامه پرتاب اولیه، ماهواره وارد مدار خود به دور زمین شد، شروع به ارسال داده‌ها کرد و تحت یک سری آزمایشات اولیه عملکرد قرار گرفت که به‌وسیله مهندسان صنایع هوافضای اسرائیل انجام شد و آنها عملکرد صحیح و سطح عملکرد سیستم‌ها را تأیید کردند. در حالیکه ماهواره در مدار قرار دارد، مجموعه‌ای از آزمایشات از پیش برنامه‌ریزی شده را آغاز خواهد کرد و پس از تکمیل آنها، به طور رسمی به مشتریان سنگاپوری آژانس فناوری و علوم دفاعی (DSTA) و «ST Electronics» تحویل داده خواهد شد.

ماهواره DS-SAR براساس تجربه انباشته شده به‌وسیله صنایع هوافضای اسرائیل در توسعه یک سری از ماهواره‌های رصدی پیشرفته ساخته شده است : «OptSat» و «TecSAR» که در نسل‌های جدید از سال 1988 به فضا پرتاب می‌شوند. محموله حسگر SAR مجموعه‌ای وسیعی از داده‌ها، از نظر پوشش و وضوح، روز و شب و تحت هر شرایط آب و هوایی را امکان‌پذیر می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.