about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت ارتباطات روسیه از پتانسیل بالای روسیه و مصر برای توسعه همکاری‌های حوزه فناوری اطلاعات خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه اعلام کرد شرکت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات روسیه در یک مأموریت تجاری به مصر برای معرفی راه ‌حل‌های داخلی پیشرفته در حوزه تولید تجهیزات مخابراتی، امنیت سایبری و سرویس‌های استریمینگ شرکت کردند که سرپرستی آن را ماکسیم پارشین، معاون وزیر ارتباطات بر عهده داشت.

بر طبق گفته مقامات این نهاد، مصر و روسیه پتانسیل بالایی برای توسعه همکاری‌ها در حوزه فناوری اطلاعات خصوصا تأمین و محلی سازی تجهیزات مخابراتی و راه‌حل‌های امنیت سایبری دارند. 

پارشین دراین‌باره اظهار داشت:

تقریباً تمام شرکت‌های بزرگ بین‌المللی که نمایندگی‌ها و شعبه‌های خود را دارند، در بازار رقابتی فناوری اطلاعات مصر معرفی‌شده‌اند. ما پتانسیل بالایی برای توسعه همکاری‌ میان روسیه و مصر می‌بینیم: خصوصا در زمینه تأمین و محلی سازی تجهیزات مخابراتی، راه‌حل‌های امنیت سایبری. مأموریت تجاری تقاضای بالای شرکت‌های مصر را برای این محصولات نشان داد. 

مدیرعامل شرکت «روس‌هایتک‌اکسپورت» روسیه، کنستانتین ناسکوف اظهار کرد در حال حاضر خرید تجهیزات مخابراتی از سوی اپراتورهای کشورهای مختلف متعادل می‌شود، بسیاری از اپراتورهای مخابراتی در نظر دارند از خرید تجهیزات از یک یا دو فروشنده خودداری کنند که فرصت‌های قابل‌توجهی برای سازندگان تجهیزات و نرم‌افزارهای مخابراتی روس ایجاد می‌کند. 

نیکولای آصلانوف، نماینده تجاری روسیه در مصر نیز بیان داشت علاقه‌مندی طرف مصری به استفاده از فناوری‌های روس برای توسعه اقتصادی، فرصت‌های واقعی را برای ورود بیزنس فناوری‌های اطلاعات داخلی به بازار مصر و همچنین سایر کشورهای منطقه ایجاد می‌کند. 

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.