پای ریپل در آسیای غربی باز شد
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ یک صرافی خارجی تحت تملک یک سرمایه دار هندی به نام باواگوتو شتی (Bavaguthu Shetty) سکه دیجیتال ریپل را برای تجارت های بین المللی خود اتخاذ کرد.
صرافی مرکزی امارات متحده عربی که یکی از بزرگترین صرافی های خاورمیانه است، با عقد قراردادی با شبکه ریپل (رقیب بیت کوین)، از آن برای پرداخت های برون مرزی خود استفاده خواهد کرد.
پروموت منگات (Promoth Manghat) مدیرعامل صرافی مرکزی در این رابطه گفت: « استفاده از فناوری بلاک چین ریپل در سیستم پرداخت، به مشتریان تجربه ای ویژه و جدید در پرداخت خود ارائه می دهد.
مالک صرافی یاد شده که شرکت تبادل ارزی ترولکس (Travelex) را درسال 2014 خریداری کرد، گفت:
این صرافی با دارایی 6.75 درصد از کل پول بازار جهانی در نظر دارد تا سال 2020 این میزان را به 10 درصد برساند.
صرافی مرکزی ایالات متحده با داشتن 800 شعبه در 30 کشور، بزرگترین صرافی اماراتی که با بلاک چین همکاری می کند به شمار می رود.
ریپل با واحد پرداخت XRP، با افزایش محبوبیت خود در اواخر سال 2017 روبرو شد. گسترش این ارز رمز به دلیل حمایت 100 بانک کره ای و ژاپنی بود.
زمانی که ریپل در اوایل سال جاری به بالاترین میزان ارزش خود (3.84 دلار )رسید، کریس لارسن (Chris Larsen) موسس آن متوجه این شد که دارایی وی از 5.19 میلیارد XRP معادل 17 درصد از سهام شرکت به 59.9 میلیارد دلار رسید. شایان ذکر است مبلغ یاد شده بسیار بیشتر از سرمایه مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک بود. اگر چه که کاهش قیمت این ارز باعث شد تا وی در لیست منتشر شده توسط خبرگزاری فربز در جایگاه پایین تری قرار گیرد.
صندوق پول عربستان سعودی نیز اخیرا، با ایجاد یک سامانه آزمایشی امکان استفاده بانکهای این کشور از نرمافزار مخصوص شرکتها و نهادهای ریپل را فراهم آورده است. بدین ترتیب همه بانکها این امکان را پیدا کردهاند که به وسیله روش end-to-end تمامی پرداختهای برونمرزی خود را بر پایه ارز رمزپایه ریپل به صورت آنی انجام دهند.