پاپ کورن روباتیک
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ استیون کرون (Steven Ceron)، از دانشگاه کارنل (Cornell University)، در زمان برگزاری اجلاس روباتیک و خودمختار سازی (IEEE International Conference on Robotics and Automation) از طرح جدیدی برای تولید روباتها به نام « Popcorn-Driven Robotic Actuators» رونمایی کرد.
در طرح یاد شده روباتها به مانند دانهی ذرت در داخل محفظهای قرار میگیرند. سپس با گرما دیدن این دانه شکافته، روبات از آن بیرون میآید و به شکل از پیش تعیین شده تبدیل میشود و در آن حالت باقی می ماند. برای مثال یک دانه با وزنی کمتر از 85 گرم توانایی حمل روباتی با وزنی بالای 250 گرم را دارد. این ویژگی هزینهی تولید، جابهجایی و فضای موردنیاز برای آن را کاهش میدهد. به علاوه های دانه ی کوچک مذکور از استحکام بالایی برخوردار هستند.
به عنوان نمونه ای از کاربرد روبات های مذکور می توان به زمانی اشاره کرد که مانعی در میانه ی جاده قرار گرفته باشد. در این حالت می توان از روبات های پاپ کورن استفاده کرد تا مانع را بلند کرده، به کناری انتقال دهند. سپس از آنجایی که این دستاورد با محیط زیست سازگار است، امکان رها سازی آنها در محیط وجود دارد. اجزای آن به گونه ای است که با بارش باران تجزیه می شوند یا حشرات از آن به عنوان ماده ی غذایی بهره می گیرند.
ایوان آکارمن (Evan Ackerman)، در بخشی از گزارش خود در رابطه با طرح بالا نوشته است:
قطعا درست است که شما می توانید به جای پاپ کورن، از هوا برای انجام اعمال برگشت پذیر استفاده کنید؛ اما به منظور استفاده از هوا باید چندین سخت افزار پیچیده ی به کار گرفته شوند. این در حالی است که پاپ کورن تنها به گرما نیاز دارد. به علاوه ادغام ذرت بو داده با روبات ها بسیار ساده تر و کم هزینه تر است. احتمالا بهتر است محرک های این گونه روبات ها را با انواع دیگر مقایسه نکنیم. برای مثال می توانید ابزاری قابل اعتماد و یک بار مصرف را تصور کنید که امکان انجام کارهایی مانند باز کردن مسیر یا کشیدن اجسام را دارد.
هنوز زمان عرضه ی نهایی روبات های پاپ کرن تخریب پذیر یاد شده مشخص نیست. از این دستاورد می توان برای انجام عملیات های نظامی، امداد نجات و بسیاری موارد دیگر بهره گرفت.