about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در ماه ژانویه، سناتور ال فرانکن در ایالات متحده آمریکا، نامه ای را به شرکت خودروسازی فورد در مورد شیوه‌های جمع آوری اطلاعات در اتومبیل‌های این شرکت  ارسال کرد.

در ماه ژانویه، سناتور ال فرانکن در ایالات متحده آمریکا، نامه ای را به شرکت خودروسازی فورد در مورد شیوه‌های جمع آوری اطلاعات در اتومبیل‌های این شرکت  ارسال کرد. فورد نیز در پاسخ این  درخواست، اعلام داشت که اطلاعات مشتریان خود را بدون رضایت آنها هرگز جمع آوری نمی‌کند.

سناتور ال فرانکن زمانی این نامه را به فورد ارسال کرد که این شرکت خودروسازی به ساخت سیستم‌های جدید GPS نصب شده در وسایل نقلیه اش اشاره کرد که به آنها اجازه می‌دهد بدانند چه کسی قانون را رعایت نمی‌کند و لحظه دقیق زمانی که مرتکب خلافی در رانندگی خود می‌شوند را نشان می‌دهد.

مدیر اجرایی فورد بعد از انتشار این خبر بیان کرد که بدون رضایت مشتریان چنین عملی صورت نمی‌پذیرد، اما سناتور فرانکن خواستار کسب اطلاعات بیشتری در این زمینه از این غول خودروسازی در ایالت متحده شد.

در پاسخ به این نامه رسمی، کرت مگلی بای نایب رئیس فورد در امور دولتی اشاره کرد که هیچ اطلاعات مکانی بی سیم از وسیله نقلیه بدون رضایت مشتری منتقل نمی‌شود. اطلاعات محلی تنها برای حمایت از درخواست مشتری برای خدمات، عیب یابی و بهبود محصولات ما استفاده می‌شود.

تا آنجا که به اشتراک گذاری اطلاعات مربوط می‌شود، شرکت فورد می‌گوید داده‌های مشتریان را به هیچ شخص و یا شرکتی نفروخته، و یا آن را با شرکت دیگری به اشتراک نگذاشته است. برخی از ارائه دهندگان خدمات وجود دارند که به داده‌ها دسترسی دارند، اما این شرکت خودروسازی می‌گوید که آنها قرارداد ملزم به حفاظت از این اطلاعات را به امضا رسانده اند./

تازه ترین ها
عملیات
1405/06/08 - 19:36- آسیا

عملیات وام‌دهی دیجیتال توسط بانک فدرال هند

بانک فدرال هند یک سیستم جدید باهدف ساده‌سازی عملیات وام‌دهی دیجیتال اجرا کرده است.

تأسیس
1405/06/08 - 18:34- اروپا

تأسیس مرکز مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در بریتانیا

کشورهای عضو گروه پنج چشم، مرکز جدیدی برای مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در بریتانیا تأسیس خواهند کرد.

مردم
1405/06/08 - 17:45- اروپا

مردم بریتانیا حق دارند مکالمات خصوصی آنلاین داشته باشند!

طی یک نظرسنجی سراسری، عموم مردم بریتانیا معتقدند که حق دارند مکالمات خصوصی آنلاین داشته باشند.