about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پارچه هوشمند مایکروسافت می‌تواند اجسامی که روی آن قرارگرفته را تشخیص می‌دهد و حتی می‌تواند غذایی که می‌توانید با آن‌ها درست کنید را پیشنهاد دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ این تکنولوژی بدین شکل است که با قرار دادن مواد غذایی خریداری‌شده روی پارچه هوشمند مایکروسافت، تشخیص می‌دهد که چه نوع اقلامی روی آن هستند و حتی ممکن است بتواند غذاهایی را که می‌توانید با آن بپزید پیشنهاد دهد یا حتی به شما در برنامه‌ریزی رژیم غذایی کمک کند. Capacitivo می‌تواند علاوه بر غذا مواردی مانند مایعات یا اجسام غیرفلزی را نیز تشخیص دهد.
طبق گفته مایکروسافت، بر اساس آزمایش کوچک 10 نفره آن‌ها که شامل استفاده از 20 جسم مختلف بود، پارچه هوشمند Capacitivo موفق شد با 94.5٪ دقت تمامی مواد را تشخیص دهد. این دقت تشخیص کاملاً چشمگیر و امیدوارکننده است. اگرچه آزمایش کوچک لزوماً نشان‌دهنده موفقیت آن در شناسایی تمامی اشیا نیست اما می‌تواند چشم‌انداز روشنی برای آینده را متصور سازد.
پارچه هوشمند مایکروسافت یک پیشرفت جالب است و البته هنوز هیچ خبری مبنی بر اینکه مایکروسافت قصد تولید چه محصولی با آن را دارد منتشرنشده است. پیرو فعالیت‌هایی شبیه به تولید این نوع محصول، ما قبلاً شاهد بوده‌ایم که شرکت‌هایی مانند گوگل سعی در تولید لباس و پارچه هوشمند با Project Jacquard داشتند، هرچند که مطمئن نیستیم که تولید این محصول و موفقیت تجاری آن به چه میزانی رسیده است.

تازه ترین ها
قانون
1405/06/22 - 16:21- آسیا

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی اجرایی می‌شود

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی، هم‌زمان با تلاش‌ها برای حفاظت از فناوری تراشه، اجرایی می‌شود.

تصویب
1405/06/22 - 15:08- آسیا

تصویب بیانیه دهلی‌نو توسط کشورهای عضو بریکس

کشورهای عضو بریکس در هجدهمین اجلاس سران این گروه، بیانیه دهلی‌نو را تصویب کردند.

ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.