about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

آمریکا برای افرادی که اطلاعاتی در مورد گروه هکری لازاروس کره شمالی ارائه دهند، 5 میلیون دلار پاداش در نظر گرفته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که برای اطلاعاتی در مورد عملیات‌های سایبری کره شمالی که به سرپا نگه‌داشتن این رژیم و تأمین مالی برنامه‌های تسلیحاتی آن کمک می‌کند تا سقف 5 میلیون دلار پاداش می‌دهد.

وزارتخانه یادشده مدعی است این پول را برای اطلاعات در مورد کسانی که در راستای منافع کره شمالی به دنبال تضعیف امنیت سایبری مؤسسات مالی و صرافی‌های ارز دیجیتال سراسر جهان هستند پرداخت خواهد کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا همچنین تشریح کرد به اطلاعات در مورد هر کسی که آگاهانه از طرف دولت کره شمالی درگیر فعالیت‌هایی می‌شود که از طریق استفاده از شبکه‌ها یا سیستم‌های رایانه‌ای امنیت سایبری افراد، دولت‌ها یا سایر نهادهای خارجی را تضعیف می‌کند نیز پاداش تعلق می‌گیرد.

این پیشنهاد مالی یک روز پس‌ازآن مطرح شد که پلیس آمریکا گروه هکری لازاروس تحت حمایت دولت کره شمالی را مقصر هک پلتفرم محبوب DeFi Ronin Network دانست. حادثه‌ای که پلیس آمریکا مدعی است در آن صدها میلیون دلار ارز اتریوم به سرقت رفته و در نتیجه به یکی از بزرگ‌ترین سرقت‌های ارز دیجیتال حال حاضر تبدیل شده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین تحریم‌های جدیدی را علیه گروه لازاروس که مدت‌ها عامل اصلی دزدی‌های سایبری است و برای پیونگ‌یانگ درآمدزایی می‌کند، اعمال کرد.

این گروه که گمان می‌رود توسط رژیم کره شمالی حمایت می‌شود، در طول سال‌ها به انجام چندین حمله سایبری، ازجمله هک سونی پیکچرز در سال ۲۰۱۴ و حملات باج افزاری وانا کرای (WannaCry) در سال ۲۰۱۷ متهم شده است. دولت ایالات‌متحده برای اولین بار در سال 2020 بالغ‌بر 5 میلیون دلار برای اطلاعات در مورد این گروه هکری پیشنهاد کرد.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.