about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت امور خارجه و پلیس فدرال آمریکا برای واگذاری اطلاعاتی که در بازداشت دو شهروند اوکراینی کمک کند، 2 میلیون دلار جایزه تعیین کردند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امور خارجه و پلیس فدرال آمریکا برای واگذاری اطلاعاتی که در بازداشت دو شهروند اوکراینی کمک کند، 2 میلیون دلار جایزه تعیین کردند.

طبق گزارش سرویس مطبوعاتی وزارت خارجه آمریکا، افرادی که اطلاعاتی برای بازداشت یا محاکمه دو شهروند اوکراینی به نام‌های آرتیُم رادچنکو (Artem Radchenko) و الکساندر یرمنکو (Oleksandr Ieremenko) ارائه دهند 2 میلیون دلار پاداش دریافت خواهند کرد. 

مقامات آمریکا مدعی هستند این دو شهروند در حملات سایبری جهانی شرکت داشته و جرائم سایبری زیادی مرتکب شده‌اند. 

سرویس مخفی ایالات‌متحده آمریکا طی تحقیقاتی که در ماه ژانویه 2019 انجام داده، 16 مورد اتهام علیه رادچنکو و یرمنکو ازجمله کلاه‌برداری‌های رایانه‌ای و کلاه‌برداری با اوراق بهادار وارد کرده است.

این سرویس اعلام کرده است دو هکر اوکراینی سیستم جمع‌آوری، تجزیه‌وتحلیل و بازاریابی الکترونیکی اطلاعات (EDGAR) و کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) را هک کرده‌اند و هزاران فایل محرمانه را سرقت کرده و فروخته‌اند.

این پاداش در قالب قانون پاداش برای جرائم سازمان‌یافته فراملی (TOCRP) پیشنهادشده که به همراه برنامه پاداش مواد مخدر از زمان شروع این برنامه‌ها در سال 1986 توانسته بیش از 75 مجرم فراملی را بازداشت کند. وزارت خارجه نیز تاکنون بیش از 130 میلیون دلار پاداش برای اطلاعات مربوط به این جرائم پرداخت کرده است.  

منبع:

تازه ترین ها
تورال
1405/06/02 - 09:07- آمریکا

تورال ممدوف: ورود آمریکا به مرحله جدیدی در مبارزه با جرایم سایبری

ایالات متحده در حال تغییر قواعد بازی در مبارزه با جرایم سایبری است.

خرید
1405/06/02 - 09:01- آمریکا

خرید شرکت بیمه سایبری ات-بی توسط مونیخ ری

گروه بیمه‌ای آلمانی مونیخ ری اعلام کرد توافق نهایی برای خرید شرکت آمریکایی ات-بی را امضا کرده است.

رونمایی
1405/06/02 - 08:52- هوش مصنوعي

رونمایی آنتروپیک از مدل سایبری میتوس 5

شرکت آنتروپیک استفاده دفاعی از کلاود میتوس 5، مدل پیشرفته و محدودشده خود برای امنیت سایبری، را گسترش داده و قصد دارد قابلیت‌های آن را در محصولات و خدمات امنیتی ادغام کند.