about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک محقق مجارستانی به طور اتفاقی پی برد که کسانی غیر از صاحب اصلی گوشی می توانند با روشی ساده و بدون وارد کردن هیچ پسوردی، قفل گوشی را باز کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ یک محقق مجارستانی موفق شده یک باگ امنیتی را در گوشی‌های اندرویدی برطرف کند و از گوگل پاداش ۷۰ هزار دلاری دریافت کند. Schütz روشی برای باز کردن قفل گوشی‌های اندرویدی بدون نیاز به پسورد پیدا کرده است و از این طریق توانسته یک آسیب‌پذیری جدی به نام CVE-۲۰۲۲-۲۰۴۶۵ را برطرف کند. در این آسیب‌پذیری، هکر‌ها می‌توانند قفل گوشی قربانی را بدون نیاز به وارد کردن هیچ پسوردی باز کنند.

آقای Schütz گفته است که به‌طور اتفاقی توانسته این مشکل را رفع کند. او ظاهرا درحال سفر بوده است که متوجه شد گوشی پیکسل‌اش با ارسال چند پیام خاموش شد. او گوشی را به شارژر می‌زند و آن را ریبوت می‌کند. گوشی از او پین سیم‌کارت را می‌خواهد و از آنجایی که این پین با پسورد صفحه قفل گوشی متفاوت بود، Schütz آن را نمی‌دانست. او سپس مجبور شد با اپراتور خود تماس بگیرد و با وارد کردن یک کد، پین سیم‌کارت را ریست کند.

این کد یک کد آنلاک شخصی موسوم به PUK بود که معمولا در پشت جعبه سیم‌کارت حک می‌شود. کاربران می‌توانند از طریق تماس با اپراتور نیز این کد را بگیرند. Schütz از طریق تماس توانست این کد را بگیرد و وارد کند. با وارد کردن این کد، پین سیم‌کارت ریست شد و گوشی پیکسل از Schütz خواست که اثر انگشت خودش را اسکن کند تا قفل گوشی را باز شود.

این تجربه بد باعث شد تا Schütz به فکر پیدا کردن روشی برای انجام این کار‌ها بدون نیاز به ریبوت کردن گوشی بیفتد. او گفته که این روش او، روی گوشی‌های پیکسل ۶ و ۵ کار می‌کند و حالا گوگل با دریافت ایده او توانسته مشکل باز شدن قفل گوشی‌های اندرویدی بدون نیاز به پسورد را حل کند. ظاهرا گوشی‌هایی که هنوز آپدیت امنیتی ماه نوامبر ۲۰۲۲ اندروید ۱۰ به بالا را نصب نکرده‌اند در معرض این آسیب‌پذیری هستند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.