about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ویندوز 10 بدون اجازه برنامه نصب می‌کند

کاربران ویندوز 10 می‌گویند این سیستم‌عامل بدون کسب اجازه از کاربران برنامه‌های تحت وب آفیس را بر روی رایانه‌های آن‌ها نصب می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از انگجت، تا پیش‌ازاین سیستم‌عامل ویندوز 10 به علت به‌روزرسانی‌های اجباری و بدون اجازه از کاربران شهرت داشت. اما حالا کاربران زیادی می‌گویند این سیستم‌عامل به‌زور رایانه‌های افراد را از نو راه‌اندازی می‌کند تا آن‌ها بتوانند اپلیکیشن های تحت وب آفیس را که از طریق مرورگر اج راه‌اندازی می‌شود، نصب کنند. 
این مشکل برای همه کاربرانی که از نسخه‌های استاندارد ویندوز 10 استفاده می‌کنند، وجود دارد و هنوز راه‌حلی نیز برای آن وجود ندارد. تابه‌حال نصب برنامه‌های یادشده اختیاری بود و ویندوز قبل از این کار از افراد اجازه می‌گرفت.
بسیاری از کاربران از مایکروسافت خواسته‌اند تا در مورد این تصمیم عجیب اطلاع‌رسانی کرده و توضیح دهد. اما این شرکت هنوز توضیحی در این زمینه نداده است. آن‌ها می‌گویند از اینکه کنترلی بر روی رایانه‌های خود ندارند و مایکروسافت هر زمان که خواست آن‌ها را دستکاری می‌کند، بسیار خشمگین هستند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.