about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

وعده مجدد مدیر توئیتر برای افزایش امنیت

جک دورسی، مدیر عامل توئیتر یک بار دیگر وعده داد تا توئیتر را از سوءاستفاده‌های احتمالی و مزاحمت برای زنان پاکسازی کرده و امنیت آن را افزایش دهد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ وی اظهار امیدواری کرده با استفاده از ابزار موجود در توئیتر و همین طور ابزاری که قرار است به آن اضافه شود دیگر مزاحمت برای زنان در این شبکه اجتماعی وجود نداشته باشد و انها از این بابت اظهار نارضایتی نکنند.

تعداد زیادی از زنان کاربر توئیتر به علت تشدید مزاحمت ها در این شبکه اجتماعی با استفاده از هشتگ بایکوت توئیتر خواستار توقف استفاده از آن تا زمان اصلاح وضعیت مذکور شده اند.

جک دورسی  در واکنش به این وضعیت تصریح کرده: ما شاهد سکوت روزمره عده ای در توئیتر هستیم و در تلاش برای مقابله با این وضعیت در دو سال گذشته بوده ایم. امروز برخی معتقدند تلاش ما کافی نبوده و به همین علت به سکوت خود ادامه داده اند. لذا ما تصمیم گرفتیم موضع جدی تری برای رعایت قوانین خود داشته باشیم و آنها را به طور کاملا جدی اعمال کنیم.

در سال های اخیر بسیاری از زنان و گروه های قومی، نژادی و مذهبی اقلیت نسبت به دریافت پیام های توهین آمیز در توئیتر اعتراض کرده اند. اما توئیتر برای مقابله با این وضعیت به طور جدی دست به کار نشده بود. باید منتظر ماند و دید توئیتر این بار واقعا با این مشکل مبارزه می کند یا خیر.

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.