about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رئیس‌جمهور ماه گذشته در جلسه هیئت دولت دستور داد تا اینترنت برای کنکور قطع نشود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , «محمدعلی زلفی‌گل»، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در پاسخ به سؤال خبرنگار صداوسیما مبنی بر اینکه آیا اینترنت هنگام برگزاری کنکور قطع خواهد شد یا خیر، گفت: «دستور دادند که نباید اینترنت قطع شود، اما ما سیستم‌های خاص خودمان را داریم تا امنیت برگزاری کنکور را تأمین و تضمین کنیم.»

او با تأکید بر اینکه اینترنت برای کنکور قطع نخواهد شد، اظهار داشت تمام تلاششان را می‌کنند تا داوطلبین آزمون سراسری در فضایی امن به رقابت علمی بپردازند.

گفتنی است اواسط خردادماه سال جاری، رئیس‌جمهور در جلسه هیئت دولت تأکید کرد مسیر سلامت کنکور به‌گونه‌ای تأمین شود که نیازی به قطع اینترنت نباشد.

رئیسی با اشاره به اهمیت سلامت برگزاری کنکور به‌ویژه برای دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان، درعین‌حال به مسئولان مربوطه تأکید کرد سلامت کنکور را از مسیری تأمین و تضمین کنند که نیازی به قطع اینترنت نبوده و اختلال در زندگی روزمره مردم ایجاد نشود.

وزیر ارتباطات نیز پس از این سخنان اظهار داشت به دستور رئیس‌جمهور، اینترنت برای کنکور قطع نخواهد شد:

«آقای رئیس‌جمهور در جلسه یکشنبه هیئت دولت به سلامت آزمون کنکور اشاره کردند و آن را مهم دانستند، ولی تأکید کردند که اینترنت قطع نخواهد شد. این دستوری است که رئیس‌جمهور داده.»

رئیس قوه قضاییه نیز بهمن‌ماه سال گذشته و پس از قطع اینترنت برای نوبت اول کنکور سراسری، قطع اینترنت را راه‌حل منطقی برای جلوگیری از تقلب ندانست. اژه‌ای دراین‌باره گفت: «اینکه جهت حفظ حقوق شرکت‌کنندگان در کنکور و جلوگیری از تقلب تمهیداتی اندیشیده شود، حتماً امری ضروری و لازم است؛ اما قطع اینترنت در ساعات برگزاری کنکور برای مردم و امور روزمره و اداری آن‌ها به‌طور قابل‌توجهی مشکل ایجاد کرد.»

گفتنی است براساس اعلام سازمان سنجش، نوبت دوم کنکور سراسری 14 و 15 تیرماه (انتهای هفته جاری) برگزار خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.