about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

جیم متیس وزیر دفاع آمریکا برای بهبود روند توسعه‌ی فناوری‌های مختلف و همکاری بیشتر با بخش تجاری با مدیران فناوری دره‌ی سیلیکون دیدار کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جیم متیس (Jim Mattis) وزیر دفاع وقت آمریکا به تازگی برای دیدار با مدیران فناوری این کشور به دره‌ی سیلیکون رفته و بیان کرد، فعالیت‌های آزمایشی دفاعی اوباما در این محل، در زمان ترامپ اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. همچنین کارآفرینان فناوری آن‌ها، نقشی حیاتی را در دفاع ملی بازی می‌کنند.
متیس در طی دو روز از شرکت‌های مختلف فناوری در دره‌ی سیلیکون مانند آمازون و گوگل بازدید کرد. اولین سفر رسمی وی به «واحد تجربی نوآوری دفاع پنتاگون[fn]واحد تجربی نوآوری دفاع پنتاگون (Pentagon's Defense Innovation Experimental Unit) بخشی از وزارت دفاع آمریکا بوده و هدف آن افزایش سرعت توسعه‌ی فناوری‌های تجاری برای ارتش این کشور است.[/fn]» (DIUx) انجام گرفت و به نظر می‌رسد یکی از اصلی‌ترین اهداف این بازدیدها نشان دادن تعهد پنتاگون به فناوری نوآور باشد.
متیس گفت: «من معتقدم نه تنها واحد آزمایشگاهی نوآوری دفاع پنتاگون به بقای خود ادامه خواهد داد؛ بلکه نفوذ و تأثیر آن در وزارت دفاع آمریکا گسترش پیدا می‌کند.»
لازم به ذکر است که واحد تجربی نوآوری دفاع پنتاگون دو سال قبل توسط متیس تأسیس شد. این سازمان در ژوئن سال گذشته قراردادی 100 میلیون دلاری را برای پیش بردن 45 پروژه‌ی مختلف در زمینه‌های هوش مصنوعی، وسایل نقلیه‌ی بی راننده و فضا امضا کرد. این واحد هم‌اکنون 48 کارمند داشته و تا پایان 2018 تعداد آن‌ها به 75 نفر خواهد رسید.
متیس اشاره کرد انتظار دارد واحد یاد شده بتواند در زمینه‌ی پیشرفت هوش مصنوعی به ارتش کمک بکند.
وزیر دفاع آمریکا همچنین از دفتر مرکزی الفبت (شرکت مادر گوگل) دیدار کرد تا با مدیران آن در زمینه‌ی پیشرفت هوش مصنوعی، محاسبات ابری و امنیت سایبری برای وزارت دفاع صحبت کند. متیس تأکید کرد وزارت خانه‌ی مذکور باید به یک کاربر هوشمند در زمینه‌ی فناوری‌های تجاری تبدیل شده و به سرعت خود را با دستاوردهای روز سازگار کند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.