about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار یک پیام ویدیویی به مناسبت نوروز ۱۴۰۲ گفته است که با وجود اتفاق‌های خوبی که در سال ۱۴۰۱ در حوزه فناوری اطلاعات رخ داده، اما فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنت در این سال مردم را از این وزارتخانه دلگیر کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار یک پیام ویدیویی به مناسبت نوروز ۱۴۰۲ گفته است که با وجود اتفاق‌های خوبی که در سال ۱۴۰۱ در حوزه فناوری اطلاعات رخ داده، اما فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنت در این سال مردم را از این وزارتخانه دلگیر کرده است. همچنین زارع‌پور گفته است که با وجود فیلترینگ در سال ۱۴۰۱ آنها توانسته‌اند با تقویت خدمات و پلتفرم‌های بومی امورات مردم را مختل نکنند و در این خصوص توفقیات خوبی هم کسب کرده‌اند.

زارع‌پور در این ویدیو با اشاره به محدودیت اینترنت و فیلترینگ ادامه‌دار از بیش از ۷ ماه گذشته در این زمینه گفته است: «علیرغم اینکه این اتفاق با تصمیم مراجع امنیتی بود، اما همانند دو دوره گذشته که چندین پلتفرم مثل تلگرام، وایبر، وی چت، سیگنال، ویز، کلاب هاوس و… فیلتر شدند، این دوره نیز نوک پیکان انتقادها به سمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نشانه رفت. هرچند در همه ادوار و بارها تاکید شده این وزارتخانه در مورد محدودیت یا رفع آنها در هیچ دوره‌ای تصمیم گیر نبوده، اما ماموریت ذاتی آن ایجاد زیرساخت مناسب برای تسهیل ارتباطات جامعه است.»

او در ادامه توضیح داد: «تلاش کردیم با تقویت خدمات و پلتفرم‌های بومی، امورات مردم مختل نشود که به نظرم در این خصوص توفیقات بسیار خوبی کسب کردیم، اما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم. وضع مطلوب ما همانطور که قبلاً گفته‌ام این است که مردم عزیز ما در فضای رقابتی هم محصولات بومی را بر مشابه خارجی شان ترجیح دهند و با اختیار به کارآفرینان هم‌وطن خویش اعتماد کنند. مطلوبی که بنظرم کاملا دست‌یافتنی است چون به توان جوانانمان و دانش فنی آنها ایمان دارم.»

عیسی زارع‌پور اعلام کرده که در کنار تلاش برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این زمینه پیشنهادهایی هم برای بازنگری در لیست سرویس‌ها، سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی که در دو دهه گذشته محدود شده‌اند و ممکن است دیگر محدودیت آنها دلیلی نداشته باشد را به مراجع مربوطه داده‌اند. این برای چندمین بار در یک سال گذشته است که عیسی زارع‌پور وعده رفع فیلتر از سرویس‌های فیلتر شده در دوره‌های گذشته را می‌دهد که هنوز این وعده بعد از گذشت بیش از ۷ ماه عملی نشده است.

او در پایان ابراز امیدواری کرده که در سال ۱۴۰۲ با کمک سایر بخش‌های دولت و البته همراهی بخش خصوصی و زیست‌بوم فناوری اطلاعات و ارتباطات گام‌های مهمی در راستای جهش کشور در توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و توسعه اقتصاد دیجیتال خواهیم برداشت.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.