about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتقاد از شایعاتی که در شبکه های مجازی مبنی بر عقب افتادن ایران از افغانستان در بحث اینترنت منتشر شده بود گفت: ما هم اکنون صد پله از افغانستان جلوتریم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، عیسی زارع پور در حاشیه مراسم آغاز طرح توسعه شبکه فیبر نوری دولت سیزدهم در جمع خبرنگاران افزود: خبر کذبی در خصوص مقایسه ما با کشور افغانستان در بحث سرعت اینترنت منتشر شد که من براساس همان سایتی که دوستان اعلام کردند اعلام می کنم که ما هم اکنون صدپله از کشور افغانستان جلوتریم به این ترتیب که افغانستان در رده بندی جهانی رتبه 183 و ما در رتبه 77 هستیم .

وی گفت: برخی ها عادت کرده اند که مرتب دروغ بگویند و برچسب بزنند در حالی که سرعت متوسط اینترنت در افغانستان یک و هفت دهم مگابیت در ثانیه است در صورتی که سرعت ما در اینترنت تلفن همراه 24 مگابیت در ثانیه و میانگین جهانی 29 مگابیت در ثانیه است.

زارع پور افزود: سرعت ما در دولت سیزدهم از شهریور ماه از 18 به 24 مگابیت در ثانیه افزایش پیدا کرده است و سقوط هفت پله ای ما در عرصه جهانی به سبب این است که سرعت دیگر کشورها بالا رفته است.

وی گفت: ما در توسعه ارتباطات ثابت عقب بودیم و امروز با اتفاقاتی که در بحث توسعه فیبر نوری کلید خورد شاهد توسعه ارتباطات همراه خواهیم بود و ما راهی را که آغاز کرده ایم به سرعت ادامه می دهیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: سرعت ارتباطات ثابت و سیار ما افزایش پیدا می کند و مردم شایسته داشتن سرعت های چند صد مگابیت در ثانیه هستند و ما تا پایان این دولت با نصب 20 میلیون پورت فیبر نوری تلاش می کنیم به این مهم دست یابیم.

وی افزود: من مجدد از رسانه ها درخواست می کنم اگر مطلبی در فضای مجازی منتشر شد به آن دامن نزنند و وقتی آن را منتشر کنند که از مراجع مربوط کسب اطلاع کرده اند.

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.