about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت دفاع کشور هند به خاطر مشکلات امنیتی به دنبال انتقال سامانه‌هایش به سیستم‌عامل مایا مبتنی بر اوبونتو است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، با افزایش حملات سایبری و بدافزاری به حوزه‌های نظامی و سایر زیرساخت‌های حیاتی این کشور، وزارت دفاع هند تصمیم گرفته که دیگر از سیستم عامل ویندوز استفاده نکند.

به تازگی حوزه نظامی و زیرساخت‌های حیاتی هند هدف حملات سایبری متعدد قرار گرفته است و حالا مقامات این وزارتخانه سیستم‌عامل ویندوز را یکی از مشکلات امنیتی خود قلمداد کردند. آن‌ها به دنبال این هستند که تمام رایانه‌های متصل به اینترنت خود را با سیستم عامل بومی خود با نام مایا (Maya) منتقل کند که بر پایه سیستم‌عامل متن‌باز اوبونتو طراحی شده است.

به نقل از روزنامه هندی The Hindu، یک مقام مسئول در این رابطه گفته است: «مایا رابط کاربری و کارکرد‌هایی مشابه ویندوز دارد و کاربران تفاوت چندانی با انتقال به آن احساس نخواهند کرد. برای شروع هدف نصب مایا بر روی تمام رایانه‌های متصل به اینرنت در منطقه جنوبی تا قبل از 15 آگوست است».

او همچنین اضافه کرد که یک «سامانه شناسایی کاربر نهایی و حفاظت» با نام «شاکراویو» در این سیستم‌ها نصب خواهد شد.

در حال حاضر مایا تنها بر روی سامانه‌های وزارت دفاع نصب می‌شود و نه بر روی رایانه‌های متصل به اینترنت نیرو‌های مسلح هند. مقامات هندی می‌گویند که رایانه‌های نیرو‌های مسلح نیز به زودی از سیستم‌عامل مایا استفاده خواهند کرد.

سیستم عامل مایا توسط آژانس‌های دولتی هند در کمتر از 6 ماه طراحی شده است. هدف از این سیستم این است که جلوی حملات بدافزاری و سایر انواع حملات سایبری گرفته شود.

به تازگی مجموعه‌ای از حملات باج‌افزاری و بدافزاری در این کشور اتفاق افتاده است که به‌خصوص زیرساخت‌های این کشور را هدف قرار دادند. پیش از این نیز بار‌ها وزارتت دفاع هند تلاش کرده بود که سیستم عامل ویندوز را با نسخه‌ای بومی جایگزین کند.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.