about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات اعلام کرد این وزارتخانه از شاپرک درخواست کرده است که عدم ارائه خدمات به کسب‌وکارهای فاقد اینماد را متوقف کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ محمداحسان خرامید، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شب گذشته (بیست‌وسوم آبان) در توییتی از درخواست وزارت ارتباطات از شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت (شاپرک) مبنی بر توقف تصمیم عدم ارائه خدمات به کسب‌وکارهای فاقد نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) خبر داد.

این درخواست به‌دنبال نامه شاپرک در تاریخ نوزدهم آبان خطاب به پایانه‌های اینترنتی فاقد اینماد مطرح شده است؛ نامه‌ای که در آن شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت اعلام کرده بود پرداخت‌یارهای فاقد اینماد از تاریخ ۲۴ آبان غیرفعال خواهند شد.

پس از انتشار این خبر، دو شب قبل (بیست‌ودوم آبان) جانشین رئیس کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال در نامه‌ای به مدیرعامل شرکت شاپرک خواستار توقف اجرای این دستور شده بود. در این نامه با اشاره به اینکه بررسی موضوع عدم الزام اخذ اینماد برای شروع فرایند کسب‌وکار در دستور کار کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال است و تعیین تکلیف درباره آن منوط به اتخاذ تصمیم توسط این کارگروه شده است، از این شرکت خواسته شده است که تا زمان تعیین تکلیف این کارگروه، موضوع الزام دریافت اینماد لغو شود.

حالا، رئیس روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در توییت خود همین خواسته را تکرار کرده و نوشته است:

وزارت ارتباطات طی نامه‌ای از شاپرک خواست عدم ارائه خدمات به کسب‌وکارهای فاقد اینماد را تا زمان تعیین تکلیف کارگروه اقتصاد دیجیتال متوقف کند.

توییت خرامید درباره اینماد

او در ادامه این متن کوتاه یکی از نگرانی‌های کسب‌وکارها برای حضور در پلتفرم‌های داخلی را مشکلات مربوط به دریافت اینماد دانسته است؛ موضوعی که البته پیش از این نیز مورد انتقاد بسیاری از فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال قرار گرفته است. با این وجود هنوز مشخص نیست پاسخ شاپرک به این درخواست‌ها چه خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.