about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

ورود GCHQ به موضوع امن سازی سایبری شرکت‌ها

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ هفت شرکت نوپای انگلیسی (استارت آپ)، به جمع شرکت‌هایی پیوستند که در طرح شتاب سایبری (GCA)، متعلق به سازمان ارتباطات دولتی انگلستان، مشارکت خواهند داشت. این طرح که به‌تازگی فعالیت خود را آغاز کرده است، بخشی از طرح جهانی مراکز خلاقیت سایبری انگلیس است که قرار است به دولت انگلستان در امن سازی فضای سایبری کمک کند.
هر شرکت نوپایی که به عضویت این طرح در می‌آید، کمک‌ها و حمایت‌هایی در زمینه امن سازی فضای سایبری و همچنین خدمات مشاوره‌ای در این زمینه دریافت خواهد کرد. هدف از اجرای این طرح، کمک به تربیت نسل جدیدی از متخصصان امنیتی و سامانه‌های امنیت سایبری عنوان شده و تلاش می‌کند تا بخش فناوری اطلاعات این کشور را تقویت کند. ظاهراً قرار است تا پس از اتمام این طرح، صادرات محصولات امنیت سایبری در این کشور، به بیش از 22 میلیارد پوند برسد. این میزان در حال حاضر، 2 میلیارد پوند برآورد می‌شود.
این طرح، پروژه‌ای مشترک بین سازمان ارتباطات دولتی انگلیس (GCHQ)، وزارت فرهنگ این کشور و موسسه وایرا (Wayra UK) است که هدف آن، توسعه شرکت‌های نوپا در انگلستان و ایرلند است. شرکت‌هایی که به این طرح بپیوندند، در یک بازه سه‌ماهه، از مزایای آن برخوردار خواهند شد.
مت هانکوک (Matt Hancock)، وزیر فرهنگ انگلیس دراین‌باره گفت: «من به‌ تمامی شرکت‌هایی که توانستند به این طرح بزرگ بپیوندند، تبریک می‌گویم. ورود به این طرح، برای کل مجموعه‌های تجاری امکان‌پذیر است. این یک گام بزرگ، برای رشد و ارتقاء راهبرد امنیت سایبری ملی کشورمان است و پشتوانه 1.9 میلیارد پوندی راهبرد انگلیس را با خود به همراه دارد. هدف از اجرای این طرح، رسیدن فناوری‌های پیشرفته، برای حفاظت بهتر از زیرساخت‌های حیاتی کشورمان است.»
گری استوارت (Gary Stewart)، مدیر شرکت وایرا نیز دراین‌باره گفت: «اجرای این طرح، گام بلندی در راستای تبدیل انگلستان به یک هاب سایبری است. همچنین این طرح، تأثیر بالایی بر بخش امنیت سایبری جهانی خواهد گذاشت.»
یکی از کارشناسان امنیت سایبری انگلیسی هم دراین‌باره گفت: «اصلی‌ترین هدف این طرح، آشنا ساختن افراد باتجربه امنیت سایبری با شرکت‌های فناوری است. این موضوع، کمک خواهد کرد تا نسل آینده فناوری‌های جدید که برای امن سازی فضای سایبری مورد نیاز است را تولید کنیم.»

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.