about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ورود BAE Systems به سنگاپور

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ شرکت سازنده‌ی تجهیزات نظامی BAE Systems از ورود محصولات امنیت سایبر خود که بر پایه‌ی رایانش ابری است، به سازمان‌های بازرگانی سنگاپور خبر داد. پیش از این شرکت خدمات خود را وارد کانادا نیز کرده بود. همچنین این شرکت محصولات خود را در بیش از 5500 سازمان در سراسر دنیا ارائه می‌دهد. به‌علاوه BAE Systems در 15 سازمان در کشورهای آسه‌آن (ASEAN) یا همان انجمن ملل جنوب شرقی آسیا مانند استرالیا، مالزی و فیلیپین، فناوری‌های خود را عرضه کرده است.
با توجه به اینکه برخی از حملات سایبری با یک ایمیل شروع می‌شود، شرکت مذکور مدعی شده است که با بکارگیری محصولاتی بر پایه‌ی رایانش ابری می‌تواند در برابر تهدیدات سایبری به افراد کمک کند؛ مانند محصول "EPS" که برای حفاظت از ایمیل‌ها استفاده می‌شود و تولید همین شرکت است.
لازم به ذکر است یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که بخش تجاری کشورها با آن روبه‌رو است، کارمندانی هستند که داده‌های یک سازمان یا شرکت را نشت می‌دهند؛ اما BAE Systems مدعی است که با خدمات جلوگیری از تهدیدات خود این مشکل را حل می‌کند.
این نکته را نیز باید افزود که شرکت BAE Systems در عرصه‌ی سایبری در چهار بخش فعالیت می‌کند: امنیت سایبر، جرائم مالی، جمع‌آوری اطلاعات و مبادلات دیجیتال. همچنین این شرکت، سازمان‌های دولتی را به استفاده از محصولات خود برای حفاظت از سامانه‌های حیاتی و شرکت‌های اطلاعاتی تشویق می‌کند.

 

تازه ترین ها
ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.