about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شایعات در مورد باج‌خواهی زیاد است و وزارت خزانه‌داری ایالات‌متحده برای بحث در مورد پیامدهای حمله به شرکت تریدینگ آیون تشکیل جلسه داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ حمله سایبری به شرکت آیون مارکتس (ION Markets) همچنان موج می‌زند و شایعات تأیید نشده حاکی از آن است که این شرکت ممکن است با هکرها در مورد باج‌گیری درگیر باشد.

این باج افزار مخرب در سال‌های اخیر درگیر هک‌های متعددی بوده است: ازجمله غول راه‌آهن ایالات‌متحده یعنی شرکت وبتک (Wabtec) در مارس 2022، بندر لیسبون در دسامبر 2022 و پست سلطنتی بریتانیا در ژانویه 2023. در هر مورد، هکرها درخواست باج کرده‌اند تا از افشای اطلاعات حساس آن‌ها جلوگیری شود.

درحالی‌که مشخص نیست شرکت آیون مارکتس چگونه به هرگونه باج‌خواهی احتمالی پاسخ می‌دهد، مقامات ایالات‌متحده وضعیت را بسیار جدی گرفته‌اند.

یک سخنگوی ارشد وزارت خزانه‌داری ایالات‌متحده در ساعت 9:28 شب به‌وقت گرینویچ در تاریخ 1 فوریه با خبرگزاری ترید (TRADE) تماس گرفته است تا اقدامات خود را تأیید کند.

تاد کانکلین، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور دفتر امنیت سایبری و حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی (OCCIP) می‌گوید: خزانه‌داری و کمیته زیرساخت اطلاعات مالی و بانکی (FBIIC) از حمله باج افزاری که آیون را هدف قرار داده است، آگاه هستند.

امروز، وزارت خزانه‌داری یک سطح تصویر عملیاتی مشترک با کمیته زیرساخت اطلاعات مالی و بانکی، مرکز تجزیه‌وتحلیل اطلاعات خدمات مالی (FS-ISAC)، شورای هماهنگی بخش خدمات مالی (FSSCC) و صنعت اوراق بهادار و انجمن بازارهای مالی (SIFMA) تشکیل داده است.

این موضوع در حال حاضر برای تعداد کمی از شرکت‌های کوچک‌تر و متوسط مرتفع شده است و خطر سیستماتیکی برای بخش مالی ایجاد نخواهد کرد؛ چراکه آن‌ها همچنان با شرکای کلیدی بخش مالی در ارتباط بوده و در مورد هرگونه تغییر در این ارزیابی توصیه‌های لازم را ارائه خواهند داد.

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.