about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

ورود رسمی نوکیا به عرصه واقعیت مجازی

شرکت نوکیا که تا همین چند سال پیش یکی از یکه تازان عرصه تولید گوشی‌های تلفن همراه بود، بعد از خروج نسبی از این بازار و واگذاری بخش تلفن همراه خود به شرکت مایکروسافت، اکنون به فتح عرصه‌های دیگر می‌اندیشد. این شرکت به تازگی در رویدادی رسمی از یک دوربین واقعیت مجازی با نام «نوکیا OZO» پرده‌برداری کرده است که قابلیت ثبت تصاویر 360 درجه را دارد.

نوکیا امید دارد که بتواند با ورود این دوربین صنایعی نظیر فیلم‌سازی را متحول کرده و جایگاه ویژه‌ای در شرکت‌هایی نظیر هالیوود پیدا کند. OZO شبیه یک کره طراحی شده و تعداد هشت دوربین و میکروفون را در خود جای داده است. به این ترتیب، از هر زاویه‌ای که تصورش را بکنید می‌توان تصویربرداری و صدابرداری کرد. دوربین کروی شکل نوکیا می‌تواند آنچه را که از آن فیلم‌برداری می‌کند به طور هم‌زمان از طریق یک هدست واقعیت مجازی نمایش دهد. همچنین می‌تواند نسخه‌ی کیفیت پایین ویدیو را پس از چند دقیقه در اختیار فیلم‌ساز قرار دهد.
علاوه بر قابلیت‌های مذکور دوربین جدید نوکیا، با میکروفون‌هایی که در خود جای داده است این قابلیت را دارد که صدا را نیز به صورت سه بعدی ضبط کند. پیشتر شرکت‌هایی نظیر سامسونگ چنین محصولی را به صورت دایره تخت تولید کرده بودند. نوکیا هم‌اکنون ادعا می‌کند که بهترین محصول موجود در این عرصه را تولید و روانه بازار کرده است.
نوکیا هم‌اکنون توانست با تولید این محصول، اندکی از رکود گذشته خارج شود و به جهان نشان دهد که دوست ندارد به کل از اذهان حذف شود. مدیر روابط عمومی نوکیا به نام Ramzi Haidamus، اذعان دارد که تکنولوژی واقعیت مجازی در آینده‌ای نزدیک می‌تواند زندگی کاربران را متحول نماید.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/05 - 16:25- اروپا

هشدار دانمارک درباره حملات سایبری احتمالی روسیه

دانمارک با تشدید سطح تهدید سایبری، نسبت به حملات احتمالی روسیه هشدار داد.

هوش
1405/07/05 - 16:08- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ابزار هکرها برای موج جدید حملات سایبری

کارشناسان معتقدند که هکرها حساب‌ها و سرورهای هوش مصنوعی را برای دامن زدن به رونق جدید جرایم سایبری می‌ربایند.

محکومیت
1405/07/05 - 15:05- آمریکا

محکومیت ۵.۷ میلیارددلاری اپل در پرونده نقض حق ثبت اختراع

طی حکم هیئت‌منصفه آمریکا، اپل در پرونده نقض حق ثبت اختراع، باید مبلغ ۵.۷ میلیارد دلار بپردازد.