about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ورود احتمالی فیس‌ بوک به بلاک چین

فیس بوک بخش جدیدی برای تمرکز روی بلاک چین ایجاد کرده و تیمی را برای بررسی بلاک چین تشکیل داده است.


به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ شاید بتوان گفت که یکی از بزرگ‌ترین تغییرات در سطوح مدیریتی فیس‌بوک، اعلام تمایلات این شرکت در ورود به حوزه بلاک چین باشد. صد البته هنوز اهداف محوری فیس‌بوک در رابطه با بکار گیری فناوری‌های مبتنی بر بلاک چین مشخص نیست. در ادامه با ارز دیجیتالی همراه باشید.

«دیوید مارکوس»، مدیر سابق پیام‌رسان فیس‌بوک، اعلام کرد که تیمی تحقیقاتی‌ای را به‌منظور برسی جنبه‌های مختلف تکنولوژی بلاک چین گرد آوری می‌کند. نتایج این تحقیقات به گفته وی، مستقیماً به مدیر بخش فناوری‌های فیس‌بوک، «مایک شروپفر»، گزارش خواهد شد.

اعلام این خبر در هشت می‌ در حالی صورت گرفت که پیش از آن شایعاتی مبنی بر علاقه «مارک زاکربرگ» به‌منظور ایجاد یک ارز دیجیتالی جدید فضای مجازی را پرکرده بود. بااین‌حال مارکوس جزئیات چندانی را در پست فیس‌بوکی خود منتظر نساخت.  او گفت:

پس از نزدیک به چهار سال کار فوق‌العاده در جایگاه مدیر پیام‌رسان فیس ‌بوک، به این نتیجه رسیدم که زمان آن رسیده که چالش جدیدی را قبول کنم.

در حال حاضر، به جمع‌آوری تیمی تحقیقاتی به‌منظور برسی اهرم‌هایی در فناوری بلاک چین هستیم که بتوان از آنها در فیس بوک استفاده کرد. شروع کار نیز از ابتدایی‌ترین و پایه‌ترین جنبه‌ها خواهد بود.

آیا فیس‌بوک به عرضه یک ارز دیجیتال نزدیک شده است؟

بسیاری از علاقه‌مندان و کارشناس حوزه بلاک چین بر این عقیده‌اند که رویکرد فیس ‌بوک به سمت بلاک چین نتیجه مشکلاتی است که این شرکت اخیراً با آنها دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ مشکلاتی مستقیماً مسائل حریم شخصی کاربران را هدف قرار داده. ماه گذشته بود که این غول شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد: اطلاعات هشتاد و هفت میلیون کاربر این شرکت طی اقدامات افراد سودجو و هکرها در معرض خطر قرارگرفته.

با انتشار اخباری مبنی بر ورود فیس‌بوک به حوزه بلاک چین، «گارنگ توروکار»، مدیر شبکه اجتماعی Indorse  که مخصوص کسب‌وکارهاست و از بلاک چین استفاده می‌کند، اذعان کرد که استفاده از چنین فناوری‌ای می‌تواند مانع وقوع حوادث این‌ چنینی برای فیس ‌بوک شود. او در مصاحبه با روزنامه «اندیپندنت»، گفت:

درحالی‌که راه‌های بسیار ارزان‌تر و سریع‌تری برای حفاظت از اطلاعات کاربران وجود دارد، بلاک چین می‌تواند این اجازه را به کاربران می‌دهد که داده‌ها و اطلاعات خود را در طول تمام مراحل کنترل نمایند. چنین مسئله به‌ویژه پس از رسوایی موسسه کمبریج، جذابیت دو چندانی برای فیس‌بوک پیدا نموده است.

با چیزی در حدود دو میلیارد کاربر در سرتاسر دنیا، استفاده فیس‌ بوک از بلاک چین به‌منظور ایجاد یک ارز دیجیتالی جدید، دور از انتظار نیست.

باید منتظر ماند دید که فیس ‌بوک نیز مانند تلگرام می‌تواند پا به عرصه ارزهای دیجیتالی بگذارد و به یکی از اصلی‌ترین رقبای بیت کوین بدل گردد یا خیر. با رخ دادن چنین اتفاقی باید منتظر چیزی باشیم که «کرین کوهن» از آن با عنوان «ارز دیجیتالی جهانی» یادکرد. کوهن پیش‌تر مشاور اقتصادی کاخ سفید بوده است.

کوهن در ماه مارس سال جاری از سمت خود به‌عنوان مشاور ارشد کاخ سفید در مسائل اقتصادی استعفا داد. او پیش از استعفای خود از اهمیت ارزهای دیجیتالی و جایگاه ارزهای مجازی در دنیا و در سطح بسیار گسترده‌ای صحبت کرد. او همچنین اذعان داشت که این ارز دیجیتالی بیت کوین نخواهد بود.

من اعتقاد چندانی به بیت کوین ندارم. من اعتقادم به بلاک چین است.

آیا فیس‌بوک به عرضه یک ارز دیجیتال نزدیک شده است؟

پیش‌تر گفته شد که یکی از استفاده‌های ارز دیجیتالی بیت کوین در پرداخت به کاربران این شبکه درازای فعالیت و انتشار پست‌ها در این شبکه اجتماعی خواهد بود.

انتشار خبر فعالیت فیس ‌بوک در حوزه بلاک چین تنها چند ماه پس‌ازآن صورت گرفت که زاکربرگ از ارزهای دیجیتالی و بلاک چین به‌عنوان چالشی یادکرد که سال‌ها باید با آن دست‌وپنجه نرم کند. او ۴ ژانویه در صفحه فیس‌بوک خود نوشت:

در حال حاضر یکی از اصلی‌ترین سؤال ها در حوزه تکنولوژی، انتخاب میان متمرکز و غیرمتمرکز است.

رمزنگاری و ارزهای دیجیتالی یعنی گرفتن قدرت از دست سیستم‌های متمرکز و بازگرداندن آنها به مردم. من بسیار مشتاقم که مطالعات عمیق‌تری را در ابعاد مختلف این تکنولوژی و نحوه استفاده از آن در سرویس‌های خود انجام دهم.

علیرغم علایق زاکربرگ، فیس ‌بوک نیست مانند دیگر پلتفرم‌های مشابه، استفاده و تبلیغ ICOها را ممنوع کرد. تبلیغ ارزهای دیجیتالی در شبکه‌های اجتماعی‌ای نظیر توییتر از محبوبیت بالایی در نزد شرکت‌ها برخوردار بود که به‌واسطه همین امر توجه بسیاری از کلاهبرداران را نیز به خود جلب نمود.

اگرچه مسئولین سیاست‌گذاری فیس بوک و «راب لیثرن» اعلام کردند که به‌محض درک بهتر فیس‌بوک از این حوزه، ممکن است سیاست‌ها نیز تغییر نمایند.

 

تازه ترین ها
درخواست
1403/10/24 - 19:24- هوش مصنوعي

درخواست شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده

شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده می‌خواهد که بودجه هوش مصنوعی را در اولویت قرار دهد.

تشدید
1403/10/24 - 18:28- آسیا

تشدید تمرکز شرکت‌های استرالیایی بر بیمه سایبری

به گفته کارشناسان، شرکت‌های بیشتری در استرالیا نسبت به قبل به دنبال بیمه سایبری هستند.

دان
1403/10/24 - 18:26- آمریکا

دان بیکن: بازدارندگی سایبری با چاشنی تهاجم علیه چین

نماینده دان بیکن، رئیس کمیته فرعی سایبری و نوآوری در کمیته خدمات مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، در مصاحبه‌ای اهداف و دیدگاه‌های خود را درباره امنیت سایبری، نوآوری دفاعی و آینده فرماندهی سایبری ایالات متحده تشریح کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.