about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ورود آمازون به واقعیت مجازی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت‌های مختلفی به تولید عینک‌های واقعیت مجازی روی آورده‌اند. شرکت‌های بزرگی مانند مایکروسافت هدست هولولنز، گوگل هدست گوگل گلس و فیس‌بوک هدست اکولاس ریفت را برای خود تولید یا خریداری کرده‌اند. به نظر می‌رسد شرکت آمازون نیز قصد دارد به واقعیت مجازی و تولید یک هدست برای آن وارد شود.
آمازون اختراعی مربوط به یک عینک هوشمند ثبت کرده است که ویدئوها را مستقیماً مقابل چشمان کاربر نمایش می‌دهد.
این اختراع 2 سال پیش ثبت شده و این امکان را به کاربر می‌دهد تا به سرعت بین دنیای واقعی و واقعیت مجازی جابه‌جا شود یا اینکه این دو را با هم ترکیب کرده و به صورت واقعیت افزوده1  مقابل چشمان خود مشاهده کند.
فناوری واقعیت افزوده‌ی این عینک بسیار پیشرفته‌تر از واقعیت افزوده‌ی تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها است؛ به عنوان مثال به می‌توان از آن برای تماشای فیلم در هواپیما استفاده کرد. بنابراین کاربر به سادگی می‌تواند حضور خود در هواپیما را فراموش کند.
دست یافتن به فناوری عینک‌های واقعیت مجازی به سرمایه‌گذاری زیادی نیاز دارد؛ این در حالی است که خبری از سرمایه‌گذاری هیچ شخص یا نهادی در پروژه عینک واعیت مجازی آمازون منتشرنشده است.
ثبت کردن اختراع با عرضه‌ی آن متفاوت است و از آنجایی که تا این لحظه آمازون در مورد آن سکوت کرده ، ممکن است این اختراع آمازون نیز به تولید نهایی نرسد؛ اما با توجه به جذابیت‌های این فناوری این احتمال چندان پر رنگ نیست.

________________________________________

1- واقیعت افزوده یا Augmented reality: به نوعی فناوری گفته می‌شود که تصویرهای مجازی یا هولوگرافیک را با دنیای واقعی ترکیب کرده مقابل چشمان کاربر به نمایش می‌گذارد.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.