about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وب سایت گروه ارتش الکترونیک سوریه موسوم به SEA نیز هک شد.

وب سایت گروه ارتش الکترونیک سوریه موسوم به SEA نیز هک شد. این وب سایت توسط گروه هک ترکیه با نام TurkGuvenligi به دلیل حملات فیشینگ جعلی SEA در وب سایت‌های ترکیه ای تخریب شد.

هنوز معلوم نیست که گروه TurkGuvenligi حملات خود را بر اساس کدام یک از حملات فیشینگ، کلمات عبور ضعیف و یا آسیب پذیری‌های نرم افزاری (سه نمونه از حملات ممکن) برای به دست آوردن دسترسی غیر مجاز به وب سایت ارتش الکترونیک سوریه انجام داده است.

SEA مدت زمان زیادی است که به خاطر حملات مخوف خود بر روی وبلاگ‌ها و پروفایل‌های رسانه‌های اجتماعی سازمان‌های رسانه ای، از جمله رادیو ملی عمومی، الجزیره، روزنامه دیلی تلگراف و واشنگتن پست، و همچنین به خاطر حملات شدید اخیری که در برابر مایکروسافت و اسکایپ در طول روزهای اخیر انجام داده است، شناخته شده است.

TurkGuvenligi با نقاشی‌های دیجیتالی در صفحه اصلی وب سایت SEA، آن را مخدوش کرده و ارتش الکترونیک سوریه را در پیام هایی برای فعالیت‌های خود سرزنش می‌کند.

آنها در پیامی به SEA بیان کردند که " شما کشور ما را با ایمیل‌های فیشینگ جعلی مورد حمله قرار داده اید و انتظار دارید که ما دروغ شما را بپذیریم و هیچ کاری انجام ندهیم؟! این نتیجه کار شماست.

وب سایت SEA بعد از نوشتن این پیام به حالت آفلاین به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

TurkGuvenligi این نوع شیطنت‌ها را در چندین مورد دیگر نیز انجام داده است. آنها در اواخر ماه دسامبر وب سایت رسمی  OpenSSL را مخدوش کردند و پیامی را با این عنوان از خود بر جای گذاشتند:" TurkGuvenligiTurkSec اینجا بود، ما OpenSSL را دوست داریم."/



 

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.