about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

وب تاریک، جولانگاه تروریست ها

بر اساس تحقیقات انجام گرفته، میزان دسترسی تروریست ها به اسلحه در سراسر اروپا، بسیار افزایش یافته است. همچنین گزارش های موجود تصدیق می کند که مقادیر زیادی اسلحه در اختیار تروریست ها می باشد. وجود خلأ قانونی در وب تاریک باعث شده است که خرید اسلحه در بازار های سیاه (Black Markets) بسیار آسان و راحت شود. بر طبق آمار بدست آمده، در حال حاضر میلیون ها سلاح غیرمجاز در داخل مرزهای اتحادیه اروپا وجود دارد و کشورهای اروپایی باید در این زمینه همکاری بیشتری از خود نشان داده و نواقص موجود در مقررات قانونی وب تاریک را رفع نمایند.

بدین جهت اتحادیه اروپا در خصوص مبارزه با تروریسم تلاش دارد تا این خلأ های قانونی را محو سازد. اما ماهیت اصلی قانون گذاری ها بیشتر به سمت جرائم اینترنتی سوق پیدا کرده است. افزایش توان پلیس بر تهدیدات تروریستی با استفاده از مدیریت فضای وب تاریک می تواند نقش مؤثری در این فاجعه های روزافزون داشته باشد. البته برخی کارشناسان عقیده دارند این قوانین، می تواند موج منفی در فضای جامعه ایجاد کند.

تازه ترین ها
اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.