about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

وب‌سایت تور در روسیه رفع فیلتر شد

فیلترینگ وب‌سایت تور در روسیه پس از تصمیم دادگاه لغو شد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وب‌سایت مرورگر تور در فدراسیون روسیه پس‌ازاینکه دادگاه محدودیت دسترسی به آن را لغو کرد، رفع فیلتر شد. به گفته یکی از نمایندگان پروژه تور، تصمیم رفع فیلترینگ وب‌سایت تور در 19 می 2022 اتخاذشده و اکنون اجراشده است. 

بر اساس داده‌های سرویس بررسی محدودیت دسترسی به سایت‌ها و صفحات اینترنتی سازمان نظارت بر ارتباطات روسیه این وب‌سایت از فهرست پورتال‌هایی نیز که در روسیه حاوی اطلاعات ممنوعه هستند، حذف‌شده است. 

پیش‌تر روسکوم نادزور دسترسی به سایت مرورگر تور را با تصمیم دادگاه منطقه‌ای ساراتوف در دسامبر 2017 مسدود کرده بود. قرار گرفتن اطلاعاتی در سایت مذکور در مورد ابزارهایی که دسترسی به محتوای غیرقانونی را فراهم می‌سازند، علت این اقدام اعلام‌شده بود. 

اما در درخواست تجدیدنظری که مالک تور به دادگاه ارائه داده بود ادعاشده بود نمایندگان تور در بررسی پرونده مسدودسازی مرورگر مشارکت نداشته‌اند و حقوقشان نقض شده است، بر همین اساس دادگاه بایستی در تصمیم خود تجدیدنظر نماید.

به دنبال این درخواست تجدیدنظر، دادگاه استدلال آن‌ها را پذیرفته و فیلترینگ سایت را در روسیه لغو کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.