about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به نظر می‌رسد که توضیحات شو زی چو، مدیرعامل تیک تاک در خصوص عملکرد این شبکه اجتماعی و تدابیر اتخاذشده به منظور محافظت از اطلاعات شخصی و محرمانه کاربران برای نمایندگان کنگره آمریکا قانع کننده نبود.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ به نظر می‌رسد که توضیحات شو زی چو، مدیرعامل تیک تاک در خصوص عملکرد این شبکه اجتماعی و تدابیر اتخاذشده به منظور محافظت از اطلاعات شخصی و محرمانه کاربران برای نمایندگان کنگره آمریکا قانع کننده نبود.

با افزایش نگرانی‌ها و ممنوعیت‌های تیک تاک در ایالت‌های مختلف آمریکا، قرار بود در این جلسه، مدیرعامل تیک تاک نگرانی قانونگذاران در خصوص سیاست‌های حفظ حریم خصوصی و مدیریت داده‌های کاربران را رفع کند که حالا طبق گزارش وال استریت ژورنال، این حضور ظاهرا نتیجه معکوس داشته است.

دن آیوز، تحلیلگر مرکز Wedbush می‌گوید شهادت شو زی چو، مدیرعامل تیک تاک چیزی شبیه به فاجعه بود و اگر این شرکت، تغییری را در سیاست‌های خود اتخاذ نکند، احتمالا درخواست‌های بیشتر قانونگذاران و کاخ سفید برای ممنوعیت استفاده از تیک تاک در ایالات متحده را به دنبال خواهد داشت.

دولت بایدن فشارهای زیادی را برای فروش بخش آمریکای کسب و کار تیک تاک وارد و تهدید می‌کند که اگر این اتفاق نیفید، جلسه اخیر می‌تواند قانونگذاران در آمریکا را به گسترش ممنوعیت‌های این ترغیب کند.

متئو شتنهلم، تحلیلگر ارشد Bloomberg intelligence می‌گوید بعید می‌دانم که او (مدیرعامل تیک تاک) توانسته باشد در این جلسه، نظر کسی را به خود جلب کند. به نظرم، این یک روز بسیار بد برای تیک تاک بود.

در این جلسه، اکثر سوالات حول نگرانی‌های مربوط به امنیت ملی و روابط تیک تاک با دولت چین متمرکز بود. قانونگذاران همچنین سوالاتی را درباره ستراتژی تیک تاک برای مقابله با انتشار محتوای مضر در این پلتفرم و طرح‌های آن برای افزایش امنیت کودکان مطرح و بر این موضوعات تاکید کردند.

با این حال، شواهد نشان می‌داد که قانونگذاران از پاسخ‌های چو قانع نشده‌اند. حتی در برخی موارد پیش آمده بود که قانونگذاران از مدیرعامل تیک تاک خواسته بودند تا به چند سوال خاص، تنها با «بله» یا «خیر» پاسخ دهند.

لیزا بلانت روچستر، نماینده دموکرات از ایالت دلاور خطاب به مدیرعامل تیک تاک گفت: من نسبت به چیزهایی که گفتید، تردید دارم و اگر بخواهم صادقانه بگویم، فکر می‌کنم اظهارات شما، بیشتر برای من سوال ایجاد کرده است.

به گفته تحلیلگران، تغییر نظر قانونگذاران کار بسیار سخت و دشواری است و تجربه نشان داده که این امر، تقریبا نشدنی است. برای مثال، شهادت افرادی چون مارک زاکربرگ مدیرعامل متا یا ساندار پیچای مدیرعامل گوگل هم تغییر چندانی را در نظر این قانونگذاران ایجاد نکرده است.

بنابراین، دو گزینه فروش یا ممنوعیت تیک تاک روی میز است و این به نظر مدیران تیک تاک بستگی دارد که قصد فروش این اپلیکیشن را دارند یا ممنوعیت در ایالات متحده را انتخاب خواهند کرد.

طبق گزارش‌ها، حدود ۱۵۰ میلیون کاربر فعال به طور ماهانه در ایالات متحده از تیک تاک استفاده می‌کنند که تقریبا نیمی‌از جمعیت این کشور است و این یعنی، هرگونه تلاش برای مسدودسازی و ممنوعیت این پلتفرم، با مخالفت‌هایی نیز از سوی کاربران مواجه خواهد شد.

به هر روی، پاسخ‌های مدیرعامل تیک تاک در این جلسه به گونه‌ای بود که هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه خواهان ممنوعیت این شبکه اجتماعی بودند.

اما آنچه این معادله را پیچیده کرده، شرایط دشوار برای فروش کسب‌وکار آمریکایی این پلتفرم است. چرا که هم تعداد خریداران کم بوده و هم به احتمال زیاد، چین با فروش اجباری این پلتفرم به ویژه الگوریتم پیشنهاد محتوای تیک تاک به یک نهاد آمریکایی مخالفت خواهد کرد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/30 - 22:30- آسیا

هشدار امارات درمورد سرقت هویت دیجیتال کودکان

شورای امنیت سایبری امارات هشدار داد که از هر 50 کودک، یک نفر در معرض سرقت هویت دیجیتال قرار دارد.

همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.