about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

وای‌فای عمومی و سوء استفاده هکرها

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ استفاده از خدمات وای‌فای در سطح جهان، در حال افزایش است. امروزه وای‌فای در بسیاری از اماکن عمومی و بخش‌های تجاری، حاضر است. شرکت امنیتی سیسکو در گزارشی اعلام کرد: تا سال 2019، 63 درصد از ترافیک اینترنت، به‌صورت وای‌فای خواهد بود.
گرچه وای‌فای عمومی فرصت‌های بی‌نظیری را برای افراد و بخش‌های مختلف جامعه به وجود آورده و بسیاری از کشورهای پیشرفته به دنبال گسترش این فناوری هستند، اما خطرهای سایبری نیز، همگام با رشد این فناوری، مشکلاتی را ایجاد کرده است. مشاغل کوچک و متوسط با ارائه‌ی وای‌فای، موجب افزایش رضایت مشتریان، ایجاد حس اعتماد و فرصت‌های بازاریابی می‌شوند؛ اما این نوع مشاغل، هدف بسیاری از هکرها هستند؛ زیرا این هکرها می‌دانند، مشاغل کوچک و متوسط از حفاظت سایبری مناسبی برخوردار نیستند.
مجرمان سایبری، آسیب‌پذیری‌هایی را در شبکه‌های وای‌فای یافته‌اند. یکی از خطرناک‌ترین مشکلات استفاده از وای‌فای عمومی، نفوذ هکرها از طریق حملات مردمیانی است. وقتی کاربری با استفاده از وای‌فای در یکی از اماکن عمومی، به حساب بانکی خود وارد شود، یک هکر می‌تواند با برقرار کردن اتصالات مستقل میان کاربر و بانک، تمام ارتباطات و پیام‌های آن‌ها را کنترل کرده و در نتیجه اطلاعات ردوبدل شده را سرقت کند.
یکی دیگر از خطرهای استفاده از وای‌فای عمومی، در کمین حمله‌ی «Packet Sniffing» واقع‌شدن است. در این نوع حمله، هکر با استفاده از روش‌هایی، بسته های اطلاعاتی را که در طول شبکه حرکت می‌کند، تکثیر کرده و از اطلاعات حساس، با خبر می‌شود. در نتیجه هکر، ترافیک شبکه را در سطح اترنت (Ethernet) در اختیار گرفته و بعد از آن اطلاعات قربانی را می‌تواند به دست بیاورد. در این نوع حملات، از نرم‌افزارهای عیب‌یابی شبکه، استفاده می‌شود.
این مطلب قابل‌انکار نیست که بسیاری از خدمات مهم در بخش‌های یک کشور، وابسته به اینترنت و خصوصاً خدمات بی‌سیم است. در نتیجه لازم است سیاست‌گذاران، راهبردهای امنیتی برای استفاده از خدمات بی‌سیم را تنظیم کنند تا احساس امنیت بیشتری به مشتریان خود ببخشند. در غیر این صورت، راه برای هکرهای کلاه‌سیاه باز خواهد شد تا اطلاعات ارزشمند مشتریان را – در حالی که از وای‌فای استفاده می‌کنند- به سرقت ببرند.

 

تازه ترین ها
قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.

جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

درخواست
1405/05/31 - 09:58- آمریکا

درخواست توضیح سناتورهای آمریکایی از تیک‌تاک

دو سناتور آمریکایی در پی انتشار گزارش‌هایی درباره غیرفعال کردن عمدی برخی قابلیت‌های امنیتی تیک‌تاک برای گروهی از کاربران، از این شرکت خواستند توضیح دهد چرا این اقدامات را انجام داده است.